Κοπιτσής: «Σημαντικό το γήπεδο για την ΑΕΚ, όμως δεν είναι τα πάντα»

Κοπιτσής: «Σημαντικό το γήπεδο για την ΑΕΚ, όμως δεν είναι τα πάντα»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Χάρης Κοπιτσής για την κατάσταση στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Κοπιτσής μίλησε στον αέρα του Over FM και τον Χάρη Κατσούφη για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε για το νέο γήπεδο της Ένωσης, την εθνική ομάδα αλλά και για τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Κοπιτσής:

Για το πόσο σημαντικό είναι το νέο γήπεδο για την ΑΕΚ:

Σίγουρα το νέο γήπεδο το νέο σπίτι είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, όμως δεν είναι τα πάντα. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς. Το γήπεδο πάντως το περιμένει όλος ο κόσμος και ελπίζουμε πως θα δώσει μεγάλη ώθηση στον σύλλογο. Βέβαια προτού μπει στο γήπεδο πρέπει να φτιάξει την ομάδα αγωνιστικά. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ένα καλό ρόστερ γιατί όσο και να βοηθήσει ο κόσμος οι παίκτες είναι αυτοί που αγωνίζονται. Αν η ομάδα δεν ανταποκριθεί και δεν παίξει όπως η ΑΕΚ τότε το γήπεδο δεν θα χρησιμεύσει.

Για το τι έφταιξε στην ΑΕΚ την φετινή σεζόν:

Όταν μία ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν καταφέρνει να βγει Ευρώπη δεν φταίει μόνο ένας παράγοντας αλλά πολλοί. Όλοι φταίνε και είναι μία μεγάλη αποτυχία. Πρέπει να ψαχτούν για να δουν τι έχει συμβεί. Η ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει σημαντικά λάθη. Το ένα είναι ότι δεν παίζει με το DNA που έχει ως ΑΕΚ, δηλαδή το θάρρος και την ψυχή. Όσον αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να παίξει πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Για την εθνική ομάδα και τον Τάσο Μπακασέτα:

Σίγουρα ο Μπακασέτας έχει ξεχωρίσει, όμως όλα τα αποτελέσματα βγαίνουν από το σύνολο της Εθνικής μας ομάδας. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε πως και γιατί δεν βρίσκεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές κατηγορίες. Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το μομέντουμ και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X