Ίντερ: Απέρριψε πρόταση της Παρί για τον Σκρίνιαρ

Σκρίνιαρ
Photo Credits: INTIME

Η Ίντερ απάντησε αρνητικά στη πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ύψους 50εκ. ευρώ για τον Σκρίνιαρ, ο οποίος όμως έχει συμφωνήσει με τους Γάλλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Κάμπος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν. Μόλις ανακοινώθηκε ή έναρξη της συνεργασίας τους, οι Παριζιάνοι στόχευαν στην απόκτηση του Μίλαν Σκρίνιαρ!

Στη γαλλική πρωτεύουσα αρέσει πολύ ο αμυντικός της Ίντερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Γάλλοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τη πλευρά του παίκτη και πλέον διαπραγματεύονται με τους «νερατζούρι» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το «Footmercato» αναφέρει ότι η Παρί κατέθεσε πρόταση ύψους 50εκ. ευρώ για τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή. Η προσφορά όμως δεν έγινε αποδεκτή από τους «μπλε» του Μιλάνου.

Οι Ιταλοί κοστολογούν τον Σκρίνιαρ κοντά στα 80εκ. ευρώ. Πηγές που υπάρχουν κοντά στις διαπραγματεύσεις πιστεύουν πως το deal για τον 27χρονο στόπερ θα κλείσει κοντά στα 70εκ ευρώ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X