Λαπόρτα: «Θέλουμε ο Γκάβι να μείνει στη Μπαρτσελόνα»

gabi
Photo Credits: INTIME

Οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Γκάβι για ανανέωση βρίσκονται σε καλό δρόμο, σύμφωνα με τον Ζοάν Λαπόρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα,  Ζοάν Λαπόρτα θεωρεί πως ο Γκάβι θα ανανεώσει με την ομάδα της Καταλονίας. Επιθυμία όλων στην ομάδα, είναι ο Ισπανός χαφ να φοράει για αρκετά χρόνια ακόμα τα «μπλαουγκράνα».

«Είμαστε πολύ κοντά στο να έρθουμε σε συμφωνία με τον Γκάβι για την επέκταση του συμβολαίου του. Είμαστε αισιόδοξοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Θέλουμε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και θα γίνει αυτό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Λαπόρτα.

Το συμβόλαιο του νεαρού μέσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Τη σεζόν που τελείωσε, έκανε 45 εμφανίσεις, ενώ σκόραρε δύο φορές και έδωσε έξι ασίστ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X