Διαμάχη με την ακύρωση live του Snik: Δεν παρευρέθηκε στο μαγαζί επειδή η πτήση δεν ήταν Business Class (VIDEO)

Διαμάχη με την ακύρωση live του Snik: Δεν παρευρέθηκε στο μαγαζί επειδή η πτήση δεν ήταν Business Class (VIDEO)

Χαμός έχει προκληθεί με την ακύρωση live του snik

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διαμάχη με το μαγαζί στην Κομοτηνή που ήταν να εμφανιστεί τις προηγούμενες μέρες, έχει μπει ο Snik μετά την ακύρωση του live.

Στην εκπομπή «Open Weekend» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος της επιχείρησης, Γουίλιαμ Χαμπίμπ, ο οποίος κατέθεσε την άποψη του πελάτη του για το τι πραγματικά συνέβη.

Όπως είπε λοιπόν ο γνωστός τράπερ είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κέντρο, έχοντας λάβει την σχετική προκαταβολή για την παρουσία του. Μάλιστα στο deal μεταξύ των δύο πλευρών ήταν και τα αεροπορικά εισιτήρια για να μεταβεί στην πόλη.


Μόνο που το πρωί που ο Snik μετέβη στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει, διαπίστωσε πως δεν ήταν Business Class. Και πώς να ήταν δηλαδή από τη στιγμή που το αεροσκάφος ήταν ελικοφόρο και δεν υπάρχουν διακεκριμένες θέσεις.

Έτσι δεν επιβιβάστηκε ποτέ και μετά από επικοινωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται το μαγαζί στην Κομοτηνή, του εκδόθηκαν νέα εισιτήρια. Ούτε και αυτά όμως ήταν πρώτης θέσης, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Γουίλιαμ Χαμπίμπ, ο Snik να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη και να ανεβάσει ένα στόρι που έλεγε πως το live ακυρώνεται γιατί όπως είπε «κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες».

Όπως έγινε γνωστό, πλέον τον λόγο τον έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X