Αρθρο-βόμβα στον «Πρωταθλητή»: «Αν ήμουν ο Μαρινάκης θα είχα αποχαιρετήσει και θα πήγαινα στο Νότιγχαμ που με λατρεύουν»

Αρθρο-βόμβα στον «Πρωταθλητή»: «Αν ήμουν ο Μαρινάκης θα είχα αποχαιρετήσει και θα πήγαινα στο Νότιγχαμ που με λατρεύουν»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε το άρθρο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κριτική που ασκεί ο κόσμος του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την άνοδο της Νότιγχαμ έχει φέρει… γκρίνια και το άρθρο από τον «Κύριο Πρόεδρο» σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και 3 μήνες το πρωτάθλημα, ωστόσο το γεγονός ότι οι μεταγραφές έχουν παγώσει, σε συνδυασμό με την επικείμενη αποχώρηση Φορτούνη και την άνοδο της Νότιγχαμ έχει προκαλέσει μια αμφισβήτηση από τον κόσμο, δεδομένου ότι τα εγχώρια media δεν αγγίζουν σε καμία των περιπτώσεων τέτοιου είδους ζητήματα.

Ο «Κύριος Πρόεδρος» σε σημερινό του άρθρο, στο οποίο τονίζει ότι αποτελεί προσωπικές του θέσεις, τολμά να καταθέσει μια ρηξικέλευθη γνώμη για το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Μαρινάκη και… δεν εισέπραττε την αγάπη που πλέον απλόχερα δέχεται στο Νότιγχαμ.

Διαβάστε το άρθρο για τον Μαρινάκη

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X