Βέροια-Λαμία: Πράξη πρώτη για μια θέση στην μεγάλη κατηγορία

Βέροια-Λαμία: Πράξη πρώτη για μια θέση στην μεγάλη κατηγορία
Photo Credits: INTIME

Η Βέροια υποδέχεται την Λαμία στην πρώτη αναμέτρηση του μπαράζ ανόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία θέση σε δύο παιχνίδια… Βέροια και Λαμία κοντράρονται σήμερα (EΡΤ3 ) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη διαδικασία των μπαράζ διεκδικώντας την παρουσία στην Σούπερ Λίγκα στη νέα σεζον.

Η Βέροια τερμάτισε στην πρώτη θέση του Βόρειου Ομίλου αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την άνοδο στα παιχνίδια της με τον Λεβαδειακό, ενώ η Λαμία τερμάτισε στην προτελευταία θέση των πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Στα δύο ματς θα έχει ισχύ ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ, κάτι που είχε συμβεί και στα ματς των μπαράζ με τον Λεβαδειακό. Στον σημερινό αγώνα θα έχει και VAR, ενώ διαιτητής θα είναι ο Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγεφ, ο οποίος είχε διευθύνει και το δεύτερο παιχνίδι μπαράζ, Λεβαδειακός-Βέροια.

Για τον προπονητή της Βέροιας, Παύλο Δερμιτζάκη, το πρόβλημα είναι οι απουσίες των Βελλίδη και Πόζολου που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους. Από την άλλη πλευρά ο Τζιανλούκα Φέστα άφησε εκτός αποστολής τον Βύντρα.

Το επόμενο ματς είναι σε μία εβδομάδα στην Λαμία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X