Νταμπλ για τα αετόπουλα της ΑΕΚ Κ13 - Κέρδισαν 2-1 τον Ολυμπιακό και κατέκτησαν και το Κύπελλο Attica (VIDEO)

Νταμπλ για τα αετόπουλα της ΑΕΚ Κ13 - Κέρδισαν 2-1 τον Ολυμπιακό και κατέκτησαν και το Κύπελλο Attica (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία επιτυχία για την Κ13 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τουρνουά Αttica Κ13, η ομάδα της ΑΕΚ κατέκτησε και το Κύπελλο Attica με τη νίκη της με 2-1 επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Κρυονερίου.

Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (35′) με τον Μαρίνο και στο 27′ του 2ου μέρους με τον Ποντίκη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Οι αρχικές επιλογές του προπονητή Αριστοτέλη Σχίζα ήταν οι Βαζιντάρης, Ευγένιος, Τσιμπουρλιάνος, Αδάμος, Ταμπάκογλου, Στεργιαρόπουλος, Μαρίνος, Ρίννης, Κουμουκέλης, Ζούμπος, Φραντζεσκάκης.

Αγωνίστηκαν και οι Τακεσιάν, Αρναούτης, Καρυπίδης, Κατσούδας, Μιχαηλίδης, Αδάμος, Σμυρναίος, Μπουζίκας, Κελεμένης, Παπαζαφειρόπουλος, Θεοδώρου, Ποντίκης, Σαλτοριάδης.

 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X