«Περιζήτητος ο Πινέδα, πολλές ομάδες έχουν ζητήσει να τον πάρουν δανεικό»

«Η Τσίβας θέλει πολύ τον Πινέδα, αλλά εκείνος θέλει Ευρώπη και η ΑΕΚ καραδοκεί!»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Ισπανοί για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το lavozdegalicia ο Μεξικανός παίκτης της Θέλτα είναι ο πιο περιζήτητος, παρόλο που αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά!

«Πολλές ομάδες έχουν ζητήσει να πάρουν δανεικό τον Ορμπελίν Πινέδα, ενώ υπάρχουν και αυτές που έχουν βάλει στο τραπέζι και την επιλογή της μεταγραφής, με την ομάδα του Βίγκο να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ο Πινέδα αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στο Μεξικό για να παίξει αγώνες του Concacaf Nations League, έφυγε από το Vigo με 93 λεπτά σε συνολικά επτά παιχνίδια σε ένα εξάμηνο, ωστόσο όταν έπαιζε στο Μεξικό ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες.

Η ΑΕΚ, με προπονητή τον Αλμέιδα ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για να τον πάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η μεξικανική Τσίβας ήταν η τελευταία, παρόλα αυτά στο ενδιάμεσο το τηλέφωνο του Sede χτύπησε πολλές φορές για τον Πινέδα».

Από εκεί και πέρα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Θέλτα θα συζητούσε και την πιθανότητα να πουλήσει τον παίκτη, αν και τα πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στόχος των Ισπανών είναι να τον παραχωρήσουν δανεικό.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X