Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Ο Μπρούνο Άλβες θα δώσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του μαχητή και του νικητή»

Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Ο Μπρούνο Άλβες θα δώσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του μαχητή και του νικητή»
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος προπονητής, Ζεσουάλντο Φερέιρα μίλησε για τον Μπρούνο Άλβες και τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μπρούνο Άλβες ως τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος πρώην αμυντικός διέπραξε μια σπουδαία καριέρα με πολλές επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και θεωρείται δεδομένο ότι θα βοηθήσει την ένωση με την τεράστια εμπειρία του.

Κάτι τέτοιο θεωρεί με βεβαιότητα πως θα συμβεί ο Ζεσουάλντο Φερέιρα που ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο Μπρούνο Άλβες πραγματοποίησε τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του. Συγκεκριμένα 162 εμφανίσεις υπό την καθοδήγησή του στην Πόρτο κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Πορτογαλίας, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ στη χώρα.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μίλησε στο gazzeta.gr και εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο 40χρονος Πορτογάλος είναι έτοιμος για τα νέα καθήκοντα τα οποία ανέλαβε.

«Ο Μπρούνο βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων παικτών που είχα σε ολόκληρη την προπονητική μου καριέρα. Κατακτήσαμε τρία πρωταθλήματα και τρία κύπελλα μαζί και παίξαμε σε 34 ματς στο Champions League. Ήταν τέσσερα χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα μεταξύ μας», ανέφερε αρχικά ο Φερέιρα στο Gazzetta και στη συνέχεια στάθηκε στον νέο ρόλο του Άλβες ως αθλητικός διευθυντής της Ένωσης:

«Ο Μπρούνο έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Είναι σοβαρός και πραγματικά απολαμβάνει τη δουλειά του. Θα προσπαθήσει να δώσει στην ΑΕΚ τη νοοτροπία του μαχητή και του νικητή. Με αυτόν τον τρόπο και μόνο βλέπει το ποδόσφαιρο. Δουλειά, μεγάλη σοβαρότητα και ανταγωνιστικό πνεύμα. Αυτό θα είναι το μήνυμα που θα περάσει και στους παίκτες».

Η απήχηση που είχε η είδηση της πρόσληψης του Μπρούνο Άλβες ως νέου αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ δεν εξέπληξε φυσικά τον Φερέιρα, ο οποίος με τα λόγια του επιβεβαίωσε το πόσο σημαντική φυσιογνωμία είναι ο Άλβες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

«Στην Πορτογαλία μπορούμε να πούμε πως ο Μπρούνο είναι μέσα στους τρεις καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της ιστορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Η εμπειρία του επίσης στις άλλες χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι σημαντική. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση γι’ αυτόν στην Πορτογαλία. Άλλωστε ως παίκτης έχει κατακτήσει τίτλους, τόσο με την Πόρτο, όσο και με την Εθνική ομάδα», υπογράμμισε ο Φερέιρα.

Όσο για το αν ο Άλβες είναι έτοιμος να μπει στα… βαθιά και από εκεί που αγωνιζόταν να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του, ο Φερέιρα επανέλαβε ότι είναι απόλυτα σίγουρος:

«Εκτιμώ πως είναι έτοιμος για τη θέση για την οποία προσλήφθηκε. Αλλά σε κάθε ομάδα, η επιτυχία είναι θέμα ομαδικής δουλειάς».

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X