ΑΕΚ: Νέος έφορος στην ποδηλασία ο Στέφανος Γατσούλης

ΑΕΚ: Νέος έφορος στην ποδηλασία ο Στέφανος Γατσούλης
Photo Credits: INTIME

Νέα εποχή για το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στο τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ με τον Στέφανο Γατσούλη να αναλαμβάνει έφορος.

Ο νυν έφορος, Παναγιώτης Γρούβας ήταν ο άνθρωπος που προσέγγισε τον κ. Γατσούλη κάνοντας  τον πρώτο κύκλο των επαφών και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου και η κ. Γεωργία Λεμονιά σε συνάντηση τους με τον γνωστό επιχειρηματία ποδηλάτων να δίνουν επίσημα τα χέρια.  Ο Γατσούλης έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο και έχει στόχο και όραμα για να οδηγήσει το τμήμα ποδηλασίας στην κορυφή. Επιπλέον θα παρέχει ειδικό χώρο γραφείων για το τμήμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναμένεται να παρέχει και ποδήλατα και εργασίες επισκευών και ανταλλακτικά σε αθλητές. Ο k. Γρούβας παραμένει ενεργός και θα ενισχύσει με πολλούς αθλητές το σωματείο και θα συνεχίσει να το βοηθάει και με υπηρεσίες και εξοπλισμό όπως κάνει και τώρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Στέφανο Γατσούλη στην οικογένεια του Συλλόγου, ως Έφορο του τμήματος Ποδηλασίας.

Ο Στέφανος Γατσούλης είναι γνωστός στην ποδηλατική κοινότητα για την εδώ και πολλά χρόνια υποστήριξή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στηρίζοντας από την δεκαετία του ’80 τόσο αρκετά ποδηλατικά σωματεία, όσο και μεμονωμένα κορυφαίους αθλητές όπως τους Βάσκο, Χειμωνέτο, Βασιλόπουλο, Γεωργαμνλή, Ταμουρίδη, Μανιάτη κλπ.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του ποδηλάτου και διατηρεί την έδρα του στην Νέα Φιλαδέλφεια από το 1962.

Σκοπός του Στέφανου Γατσούλη είναι η ο οργανωτικός εκσυγχρονισμός και η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τμήματος, που γνώρισε μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια με σημαντικές πρωταθληματικές επιτυχίες σε όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη της αθλητικής ποδηλασίας υπό την Εφορία του Παναγιώτη Γρούβα, ο οποίος παραμένει στις τάξεις του σωματείου με διευρυμένες αρμοδιότητες.

Στεκόμαστε αρωγοί και στην προσπάθεια του Στέφανου Γατσούλη και του ευχόμαστε επιτυχία στο έργο του. Στέφανε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X