Ξυλοδαρμός Βράνιες στην Μπάνια Λούκα: Οι Σέρβοι εξετάζουν αν συνδέεται με περιστατικό με πυροβολισμούς με θύμα τον Κόστιτς Ντέλα

Ξυλοδαρμός Βράνιες στην Μπάνια Λούκα: Οι Σέρβοι εξετάζουν αν συνδέεται με περιστατικό με πυροβολισμούς με θύμα τον Κόστιτς Ντέλα
Photo Credits: INTIME

Μπόλικο εγκληματικό παρασκήνιο φαίνεται να έχει το περιστατικό με τον Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ξυλοδαρμός του Όγκνιεν Βράνιες στην Μπάνια Λούκα όπως φαίνεται όντως σημειώθηκε, με τους Σέρβους μάλιστα να αναφέρονται και στο παρασκήνιο του περιστατικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Βlic» οι πυροβολισμοί που έπεσαν  το ξημέρωμα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας σε δρόμο στον οικισμό “Starčevica” της Μπάνια Λούκα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα εξετάζονται βάσιμα από την αστυνομία για το αν σχετίζονται με το περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκη ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες σε μπαρ της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είναι Νεμάνια Μιχάιλοβιτς Νέλε και θύμα ο Ντέγιαν Κόστις Ντέλα με τον πρώτο που αναζητείται από την αστυνομία, να είναι γνωστός στις αρχές για εγκληματικές ενέργειες. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πυροβολισμό και τραυματισμό ατόμου στην Μπάνια Λούκα και επί της παρούσης εργάζεται ως security σε μπαρ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα.

«Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δυο τους να έδωσαν ραντεβού στον συγκεκριμένο δρόμο. Μόλις ο Ντέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, ο Μιχάιλοβιτς, κατά πάσα πιθανότητα, έβγαλε αμέσως το όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον του. Μία σφαίρα χτύπησε τον Ντέλα στο πόδι και του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, όπου τονίζεται πως μετά τον πυροβολισμό, ο Μιχάιλοβιτς τράπηκε σε φυγή και έκτοτε έχει χαθεί κάθε ίχνος του.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Κόστιτς δεν συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία, επομένως τους πήρε χρόνο για να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία σχετικά με το ποιος ήταν ο «υπεύθυνος» για τον τραυματισμό», για να συμπληρωθεί πως τις προηγούμενες μέρες η αστυνομία έκανε εκτεταμένη έρευνα επί της υποθέσεως και κατόπιν μιας πληροφορίας που έφτασε στις Αρχές και κατονόμαζε τον δράστη, βρέθηκαν και τα απαραίτητα στοιχεία που το επιβεβαίωσαν, με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν τον δράστη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μιχάιλοβιτς  δεν βρέθηκε στη διεύθυνση όπου μένει και η αστυνομία ερεύνησε και αρκετές ακόμα περιοχές που πίστευαν πως μπορεί να βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης, όμως για την ώρα παραμένει άφαντος, με την αστυνομία να εκτιμά πως δεν έχει φύγει από τη χώρα. Εικάζεται ότι κρύβεται σε αχυρώνα στη Μπάνια Λούκα ή σε μια κοντινή πόλη με το ρεπορτάζ να εκτιμά οτι «μάλλον κρύφτηκε εκεί μέχρι να… ηρεμήσουν τα πνεύματα και είναι πιθανό να φοβάται την εκδίκηση της Ντέλα, οπότε προς το παρόν παραμένει άφαντος».

Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ο Ντέλα τραυματίστηκε τη νύχτα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας στον οικισμό Starcevica της Μπάνια Λούκα. Μετά από αυτό, νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά εν συνεχεία αποχώρησε κατόπιν αιτήματός του για κατ’ οίκον θεραπεία» για να συμπληρωθεί πως «πηγή του Srpskainfo εξηγεί ότι οι επιθεωρητές προσπαθούν ακόμη να συγκεντρώσουν στοιχεία για το εάν αυτή η σύγκρουση μπορεί να συνδεθεί με το χαστούκι των Όγκνιεν Βράνιες και Σάσα Καϊκούτ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα».

Ξυλοδαρμός Βράνιες στην Μπάνια Λούκα: Οι Σέρβοι εξετάζουν αν συνδέεται με περιστατικό με πυροβολισμούς με θύμα τον Κόστιτς Ντέλα

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο περιστατικό που σημειώθηκε στο «Jova Bar» με πρωταγωνιστή τον Βράνιες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μία κοπέλα παραπονέθηκε στο αγόρι της ότι ο Βράνιες την παρενοχλούσε και της δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι ο φίλος της κοπέλας έφθασε στο μαγαζί και ο ποδοσφαιριστής, Σάσα Καϊκούτ που ήταν στην παρέα του άσου της ΑΕΚ για να τον «γλιτώσει» και να αποφευχθούν περαιτέρω «συγκρούσεις», τηλεφώνησε στον Ντέγιαν Κόστιτς  με τον οποίο είχαν καλές σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κάλεσε ένα άλλο άτομο με το ίδιο, όμως, ψευδώνυμο.

Έτσι η παρέα του φίλου του κοπέλας από τη στιγμή που άκουσε για αυτή την κλήση, βρήκε σε ένα καφέ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα και τον χαστούκισε μπροστά στους καλεσμένους. «Εφόσον είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν τον Κόστιτς και τραυματίστηκε στη Μπάνια Λούκα το ίδιο Σαββατοκύριακο, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακόμα αδιάσειστα στοιχεία που να το συσχετίζουν. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Μιχαΐλοβιτς δεν ήταν στην παρέα που επιτέθηκε στον Καϊκούτ εκείνο το βράδυ», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Έτσι όπως εκτιμά η εφημερίδα, «αν ο Ντέλα συνεργαστεί περισσότερο με την αστυνομία στη συνέχιση της έρευνας, τότε υπάρχει πιθανότητα να διαλευκανθούν πλήρως αυτές οι συγκρούσεις» και στο τέλος γίνεται εκτενής αναφορά στο «ποιον» τόσο του φερόμενου ως δράστη όσο και του θύματος.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X