Βέροια – Λαμία: To Σάββατο στις 18:45 το πρώτο ματς, «σφυρίζει» ο Αζέρος Αγκάγιεφ

Βέροια – Λαμία: To Σάββατο στις 18:45 το πρώτο ματς, «σφυρίζει» ο Αζέρος Αγκάγιεφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία θα προσπαθήσει να παραμείνει στην Super League και η Βέροια να πάρει την άνοδο από την δεύτερη κατηγορία, με τις δυο ομάδες να είναι έτοιμες για τη διπλή μεταξύ τους «μάχη».

Η πρώτη εξ αυτών ορίστηκε τελικά για τις 18:45 του Σαββάτου (με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ) αλλάζοντας από τις 20:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αυτό, διότι θα έπρεπε η ΕΡΤ3 να μεταδόσει τηλεοπτικά και τον πρώτο τελικό της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις 21:00.

Πάντως, ο ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση είναι ο Αζέρος, Αλίγιαρ Αγκάγιεφ, ο οποίος είχε βρεθεί και στο δεύτερο ματς του Λεβαδειακού με την Βέροια στις 15 του Μάη.

Τότε, οπαδός των Βοιωτών απώθησε τον Πεταυράκη στο γκολ των γηπεδούχων. Είχε επικρατήσει χαμός στις καθυστερήσεις του μπαράζ ανόδου, ο παίκτης της Βέροιας αποχώρησε με φορείο και κολάρο και το παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε για να πανηγυρίσει ο Λεβαδειακός την άνοδο.

Βοηθοί θα είναι οι Ακίφ Αμιράλ και Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, στο VAR θα βρίσκεται ο Βούλγαρος Γκεόργκι Ντιμίτροφ και ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης από την Ήπειρο.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X