Με combo στο 2.02

Με combo στο 2.02

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League.

Δανία – Κροατία (21:45): Για την 3η αγωνιστική του Group A της 1ης κατηγορίας στη διοργάνωση η αναμέτρηση στο ‘Parken’ της Κοπεγχάγης. Ονειρικό το ξεκίνημα της Δανίας στον όμιλο. Έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα στο Παρίσι, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή της Γαλλίας. Ακολούθως ταξίδεψε στη Βιέννη, όπου επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Αυστρίας. Το 2/2 και οι έξι βαθμοί την έθεσαν επικεφαλής του ομίλου, με την παρέα του Έρικσεν να μοιάζει ικανή να κάνει την έκπληξη στον όμιλο. Στα 11 πιο πρόσφατα επίσημα και φιλικά, η Δανία μετράει εννέα νίκες και δύο ήττες.

Η Κροατία έπεσε θύμα έκπληξης στη δική της πρεμιέρα και ηττήθηκε 1-3 στο Όσιγεκ από την Αυστρία. Φλύαρη επιθετικά, κάκιστη ανασταλτικά η ομάδα του Ντάλιτς που πιάστηκε στη φάκα των αντιπάλων της. Έβγαλε αντίδραση την 2η αγωνιστική, όταν και υποδέχθηκε τη Γαλλία. Κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κράμαριτς και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο. Στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Hrvatska έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα.

Δανία – Κροατία (21:45): O Έρικσεν αναμένεται να πάρει ανάσες, με τον Ντάλσγκααρντ να τον αντικαθιστά σε ρόλο πίσω πό τους φορ Κορνέλιους Μπρέθγουέιτ. Ο Κρίστενσεν θα πάρει τη θέση του Βας στα δεξιά της άμυνας και οι Ντιλέινι, Γένσεν και Μπίλινγκ διεκδικούν μια θέση στο πλευρό του Χόιμπιεργκ. Πολύ πειθαρχημένο το σύνολο του Χιούλμαντ, αρμονικές οι αποστάσεις των γραμμών και πάντα σε πρώτο πλάνο η μεθοδικότητα. Ο Γκβάρντιολ παραμένει εκτός για την Κροατία, με τους Τσαλέτα-Τσαρ και Πόνγκρασιτς να διεκδικούν μια θέση στην καρδιά της άμυνας. Εκτός και ο Πέρισιτς, με τον Κράμαριτς να επιστρέφει στο βασικό σχήμα. Το ταλέντο περισσεύει στην ομάδα του Ντάλιτς, που πάσχει από συγκέντρωση και ορθολογική σκέψη αυτή την περίοδο.

Τι είναι η γκανιότα

Η Δανία το έχει πάρει ‘ζεστά’, έχει το μομέντουμ, ρυθμό και πολύ καλή ψυχολογία. Οι Κροάτες δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, σίγουρα διαθέτουν τη δυναμική για να πάρουν αποτέλεσμα αλλά δεν πείθουν στο χορτάρι. Δεν θα είναι εύκολο αλλά με την εικόνα τους αυτή την εποχή, οι Δανοί αξίζουν το ρίσκο. Και θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & under 4,5 γκολ στο 2.02 της Stoiximan.

Πως να παίξω στοίχημα μέσω internet

Αυστρία – Γαλλία (21:45): Μεγάλη η πίεση πλέον στους Γάλλους μετά το κακό ξεκίνημα που έχουν κάνει στο Nations League. Κακό τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων, όσο και απόδοσης. Για μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτή η εικόνα σίγουρα φέρνει προβληματισμό. Με τον Ντεσάν, πάντως, να δικαιολογεί την παρουσία των παικτών λόγω της κούρασης που υπάρχει από την κοπιαστική σεζόν που είχαν στους συλλόγους τους.

Οι Γάλλοι με 1-2 στο Παρίσι από τη Δανία την πρώτη αγωνιστική, με τους Δανούς μάλιστα να κάνουν ανατροπή. Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 51’, αλλά ο Κορνέλιους με γκολ στο 68’ και στο 88’ γύρισε την κατάσταση. Δεν τα κατάφερε η Γαλλία ούτε μέσα στην Κροατία, όπου και πάλι προηγήθηκε αλλά ο Κράμαριτς με πέναλτι στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ένας βαθμός σε δύο ματς και ένα παιχνίδι στην Αυστρία όπου οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές επιζητούν πια μονάχα τη νίκη.

Αυστρία – Γαλλία (21:45): Η Αυστρία στην πρεμιέρα της είχε ένα εκπληκτικό διπλό μέσα στην Κροατία. Επικράτησαν με 3-0, με Αρναούτοβιτς, Γκρέγκοριτς και Σάμπιτσερ να σκοράρουν, αλλά ακολούθησε εντός έδρας ήττα. 1-2 από τη Δανία, που είναι πρωτοπόρος στον όμιλο, με τους Αυστριακούς πάντως να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, να δημιουργούν ευκαιρίες και να κάνουν πολλές τελικές. 18 τελικές προσπάθειες έγραψε το… κοντέρ της Αυστρίας στο ματς με τη Δανία, παρ’ όλα αυτά δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα.

Στοιχηματικές με προσφορές*

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Την προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε την Αυστρία, η Γαλλία έφυγε με τρία γκολ στο… κεφάλι. 3-1 είχαν κερδίσει οι Αυστριακοί το μακρινό 2008 για τα προκριματικά του EURO. Εδώ πλέον η ομάδα του Ντεσάν έρχεται με την πλάτη στον τοίχο. Τρίτο ματς χωρίς νίκη; Αρκετά… βαρύ θεωρώ. Και δύσκολο να συμβεί. Δύσκολη η αποστολή της, αλλά είναι σε πολύ καλή απόδοση το «διπλό». Θα πάμε στοίχημα με τη νίκη των Γάλλων σε απόδοση 1.84 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X