«Ο Ζιντάν στην Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα σεζόν»

Kάρικ για υπηρεσιακός και στο βάθος... Ζιντάν για μόνιμος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στην νέα αγωνιστική σεζόν… Ναι, γνωρίζουμε το έχετε διαβάσει και στο παρελθόν, αλλά και πάλι αυτό διαφοροποιήθηκε.

Ωστόσο, πρόκειται η… νέα πληροφορία αυτή, έχει πλέον ειδικό βάρος καθώς την μετέδωσε στον «αέρα» ο δημοσιογράφος που πρώτος είχε μιλήσει για την απόκτηση του Μέσι από την γαλλική ομάδα, ο οποίος προ ολίγων εβδομάδων είχε αποκαλύψει πως τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ θα παραμείνει στους Παριζιάνους με νέο συμβόλαιο.

Ο Ντάνιελ Ριόλο χθες μετέφερε την πληροφορία ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα αποτελέσει τελικά παρελθόν και πως ο Ζιντάν θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Ριόλο ανέφερε ότι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί βρίσκεται στο Παρίσι και έχει αρχίσει να δουλεύει σε ορισμένα ζητήματα για τη νέα σεζόν. Ένα από αυτά είναι και το θέμα του προπονητή, με πρώτο μέλημα να βρει τον τρόπο, με το μικρότερο δυνατό κόστος που θα μπορέσει να… ξεφορτωθεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X