Θετική η Τσέλσι για τον δανεισμό του Λουκάκου στην Ιντερ

Θετική η Τσέλσι για τον δανεισμό του Λουκάκου στην Ιντερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στο Μιλάνο βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, αφού η Τσέλσι εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού του στην Ίντερ.

Ο Βέλγος επιθετικός θέλει να φύγει από την Τσέλσι και να επιστρέψει στην Ιντερ, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στους «μπλε» και να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Guardian», είναι θετική στην παραχώρηση του 29χρονου Βέλγου φορ στην Ιντερ, με τη μορφή δανεισμού, αρκεί να φέρει μια ικανοποιητική πρόταση.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος μέτρησε 15 γκολ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν θέλει να επιστρέψει στην Ιντερ, στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια, σημειώνοντας 64 γκολ.

Ο Λουκάκου απέρριψε πρόσφατα προτάσεις από την Νιούκαστλ και τη Μίλαν, ενώ έλυσε την συνεργασία του με τον μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, και ανέθεσε την υπόθεση επιστροφής του στην Ιντερ στον δικηγόρο, Σεμπαστιέν Λεντίρ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X