Πογιέτ: «Ικανοποιημένος από το σκορ όχι από την εμφάνιση»

Πογιέτ: «Ικανοποιημένος από το σκορ όχι από την εμφάνιση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής με την Κύπρο, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό 3-0, αλλά όχι και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη της Εθνικής και τον τραυματισμό του Λημνιού: «Νομίζω απλά κάναμε την δουλειά, από πλευράς απόδοσης δεν είμαι χαρούμενος. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε για όλους στην Ελλάδα. Σημαντικό που κερδίσαμε με περισσότερα από ένα γκολ. Είμαι λυπημένος με τον Λημνιό του ευχόμαστε όλοι περαστικά και περιμένουμε τις εξετάσεις».

Για τα τρία γκολ που έβαλε η Εθνική: «Ναι, ξέραμε πως έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα. Σήμερα καταφέραμε να πετύχουμε δύο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πετύχουμε και άλλα. Σήμερα ήρθαν τα γκολ. Εύχομαι ο κόσμος να ικανοποιήθηκε από τα γκολ».

Για το αν είχε το μυαλό του στην επερχόμενη αναμέτρηση με το Κόσοβο: «Φυσικά το είχα. Το Κόσοβο θα έχει αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη σήμερα, Πρέπει να ανακάμψουμε μετά το σημερινό ματς γρήγορα και να δούμε ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν. Είναι πάντα σημαντικό κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στο τέλος το σημαντικό είναι η νίκη κρατάμε το 3 στα 3».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X