Με μπροστάρη ξανά τον Μπακασέταρο, η Εθνική σκόρπισε με 3-0 και την Κύπρο (VIDEO)

Με μπροστάρη ξανά τον Μπακασέταρο, η Εθνική σκόρπισε με 3-0 και την Κύπρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρομερός Μπακασέτας και νέα νίκη για την Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασταμάτητη η Εθνική Ελλάδας που κέρδισε με 3-0 την Κύπρο και πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στο Nations League.

Τα γκολ για την Ελλάδα πέτυχαν οι Τάσος Μπακασέτας, Βαγγέλης Παυλίδης και Δημήτρης Λημνιός.

Η Ελλάδα μπήκε με φόρα από τα αποδυτήρια, καθώς έκανε ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δυο γκολ μέχρι τα μισά. Ο Τάσος Μπακασέτας με ένα εκπληκτικό βολέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Εθνική κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια η ομάδα του Πογέτ πίεζε αρκετά την Κύπρο, η οποία έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 15’ η ομάδα του Κωστένογλου είχε μια καλή στιγμή, όταν ο Λοΐζου έκανε την σέντρα, αλλά η άμυνα της Ελλάδας έδιωξε.


Η Εθνική στο 20’ διπλασίασε τα τέρματά της με ωραίο κοντινό πλασέ του Παυλίδη, ύστερα από ασίστ του Μπακασέτα. Ο Χατζηδιάκος στο 25’ βγήκε αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωσε μια ενόχληση και στη θέση του μπήκε ο Τζαβέλλας.


Η Ελλάδα μπήκε με δυναμικό τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λημνιός στο 48ο λεπτό έκανε μια φοβερή ντρίμπλα και με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 3-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Η Κύπρος δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα και όποιες φάσεις και να είχε στην συνέχεια δεν τις μετουσίωνε σε γκολ. Ο Λαϊφης στο 66’ πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.


Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ είχε πάρει τα πάνω της, είχε κατεβάσει μεν ταχύτητα, αλλά έφτιαχνε όποτε… ήθελε φάσεις κόντρα στην Κύπρο. Ο Μασούρας είχε ευκαιρία να κάνει το 4-0, όταν στο 70’ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μιχαήλ του είπε όχι. Ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά είχε πέσει, με την Εθνική να δημιουργεί φάσεις και να έχει την κατοχή και την Κύπρο να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς… έσβησε, με την Ελλάδα να κάνει διαχείριση ενόψει του αγώνα με τον Κόσοβο και να κρατάει το μηδέν ξανά, όπως και τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Κύπρο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X