Ο Βασιλόπουλος τα παράτησε λόγω ΑΕΚ και δεν καταβαίνει ξανά υποψήφιος στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο Βασιλόπουλος τα παράτησε λόγω ΑΕΚ και δεν καταβαίνει ξανά υποψήφιος στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Παραιτείται από τη διεκδίκηση της δημαρχίας στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Άρης Βασιλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης Βασιλόπουλος αφού κατατροπώθηκε από τον Γιάννη Βούρο στις εκλογές του 2019 είδε το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο πολέμησε λυσσαλέα να είναι σχεδόν έτοιμο κι αποφάσισε να μην κατέβει ξανά υποψήφιος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διάφορες διαρροές αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξής του στο ΔΣ μέχρι το τέλος της θητείας. Αυτό που δήλωνε ο ίδιος σε ιδιωτικές συζητήσεις δημοσιοποιήθηκε πλέον από στενούς του συνεργάτες χωρίς όμως να γίνεται αναφορά, ούτε να έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Έτσι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κληθεί να επιλέξει άλλο πρόσωπο ως υποψήφιο Δήμαρχο για να στηρίξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, στο το θέμα αυτό υπάρχει έντονη κινητικότητα στην τοπική κοινωνία και αναμένονται εξελίξεις.

Ένα χρόνο πριν την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων για τις Δημοτικές Εκλογές του 2023 έχουμε δύο ανακοινωμένες υποψηφιότητες του Στέφανου Γατσούλη και του Χάρη Τομπούλογλου και μια αποχώρηση του Άρη Βασιλόπουλου. Θεωρείται βέβαιο ότι ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Βούρος θα διεκδικήσει ξανά το αξίωμα γεγονός που έχει δηλώσει από τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ΚΚΕ δύσκολα θα αλλάξει την επιλογή του στο πρόσωπο του Νίκου Σερετάκη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X