Γκουαρντιόλα: «Ο Ναδάλ κορυφαίος Ισπανός αθλητής στην ιστορία»

Γκουαρντιόλα: «Ο Ναδάλ κορυφαίος Ισπανός αθλητής στην ιστορία»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Ραφάελ Ναδάλ για τα επιτεύγματα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ραφαέλ Ναδάλ χαρακτήρισε ως… GOAT του Ισπανικού αθλητισμού ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι διοργάνωσε τουρνουά γκολφ με πρώην σπουδαίους ποδοσφαιριστές στη Μαγιόρκα και όταν ρωτήθηκε για το 14ο τρόπαιο του Ναδάλ στο Roland Garros, απάντησε:

«Χωρίς αμφιβολία είναι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία της χώρας. Και το λέω δίχως περιθώριο συζήτησης. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τα ατομικά αθλήματα με τα ομαδικά. Σίγουρα η Ισπανία είχε και έχει πολλούς εξαιρετικούς αθλητές, αλλά η συνέπεια και η μακριά πορεία του Ράφα, δεν έχει υπάρξει από κανέναν άλλον».

Ο Γκουαρντιόλα συμμετείχε στο τουρνουά γκολ μαζί με άλλους θρύλους του ποδοσφαίρου όπως οι Χέμεθ, Ριέρα, Ναδάλ (ο θείος του Ράφα και πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα), Σούστερ, Πανούτσι, Μπογκοσιάν, Ρίισε, Ουιφαλούσι, Μπατιστούτα, Πλασίλ, Τζόλα, Γκούλιτ, Μπεγκιριστάιν, Κούμαν, Κλεμέντε, Ρέινα και Μπλαν μεταξύ άλλων.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X