Ο Γκατούζο στη Βαλένθια και επισήμως

Ο Γκατούζο στη Βαλένθια και επισήμως
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζενάρο Γκατούζο, παρά τις αντιδράσεις των οπαδών.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ενώ γνωρίζοντας το εις βάρος του κλίμα στην πόλη φρόντισε να κάνει ένα βήμα μπροστά, προς την πλευρά των φίλων της ομάδας.

Η παρουσίασή του θα γίνει σήμερα το απόγευμα, στην οποία ο Ιταλός, όπως ανέφερε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης θα μιλήσει για τα πάντα, προφανώς θέλοντας να ξεκινήσει μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα.

Μαζί με την ανακοίνωσή της συνεργασίας υπήρχε και ένα βίντεο με δηλώσεις του Ιταλού, στο οποίο γινόταν αναφορά στο γήπεδο της ομάδας…

«Έχω γνωρίσει μια μεγάλη Βαλένθια. Μια ομάδα που συνδέεται έντονα με στενούς δεσμούς με τους οπαδούς της. Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Σέβομαι και αγαπώ το ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι μια Βαλένθια φόβητρο. Έχω δει μεγάλες ομάδες να… πέφτουν στο γήπεδο αυτό, σε ένα γήπεδο 100 ετών. Βαλενθιάνοι ας ζήσουμε με πάθος την σεζόν αυτή και ας διασκεδάσουμε μαζί αυτό το DNA της Βαλένθια», ήταν τα πρώτα λόγια του Γκατούζο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X