ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος συνεχίζουν στη NOVA

ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος συνεχίζουν στη NOVA
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα στη NOVA και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού

Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσουν να παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της τόσο με την ΠΑΕ Ατρόμητος όσο και με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός και εκτός* έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η Nova, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο από πιο τις δυνατές ομάδες της Ελλάδας, την ΠΑΕ Ατρόμητος και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της. Έτσι, οι συνδρομητές Nova – Wind, θα απολαύσουν μια μοναδική σεζόν με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, απολαμβάνοντας παρέα με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα στο «γήπεδο» του Novasports:

Το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, την Premier League με 380 αγώνες κάθε χρόνο με τη φωνή του κορυφαίου Έλληνα σπίκερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X