ΑΕΚ: Το περίπλοκο διαζύγιο με Βράνιες - Παίρνει 400.000 ευρώ

ΑΕΚ: Το περίπλοκο διαζύγιο με Βράνιες - Παίρνει 400.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση της ΑΕΚ να καλέσει σε απολογία τον Όγκνιεν Βράνιες λόγω της εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του, όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει σε «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κάλεσε τον Βράνιες σε απολογία και ο κλίμα γύρω από τον έμπειρο στόπερ έγινε ακόμα πιο… βαρύ. Θυμίζουμε ότι οι φήμες έλεγαν πως ο 32χρονος είναι εκτός πλάνων, κυρίως για όσα έγιναν σε εξωαγωνιστικό επίπεδο τους προηγούμενους μήνες, όμως είναι περίπλοκη η κατάσταση λόγω του συμβολαίου του, που είναι σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και προβλέπει απολαβές ύψους 400.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά δεν είναι εύκολο να… βρεθούν στην αγορά και συγκεκριμένα από ομάδες της Κύπρου, που «τσεκάρουν» την περίπτωση του Βράνιες. Έτσι, μένει να φανεί τι θα συμβεί στην απολογία του Βόσνιου και πώς θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X