ΑΕΚ: Η σιγουριά στα αριστερά και οι σκέψεις για το μέλλον

ΑΕΚ: Η σιγουριά στα αριστερά και οι σκέψεις για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Τι ψάχνει η ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνεται έντονα στη μεταγραφική αγορά και είναι δεδομένο πως αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει διψήφιος αριθμός προσθαφαιρέσεων, ίσως και μεγαλύτερος από την περυσινή σεζόν.

Ωστόσο, μια από τις θέσεις που σε αυτήν τη φάση συγκεντρώνει το μικρότερο ενδιαφέρον μεταγραφικά, είναι αυτή του αριστερού μπακ. Εχοντας τους Μοχαμάντι και Χατζισαφί από πέρυσι, έχοντας στον «προθάλαμο» τον Μιτάι, φαντάζει να έχει λύσει τα θέματα της.

Η εκτίμηση του Αλμέιδα για τους δυο Ιρανούς φαίνεται πως είναι θετική. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε την πορεία των Μοχαμάντι και Χατζισαφί στην περυσινή σεζόν και εμφανίζεται πεπεισμένος, πως μπορούν να δώσουν όσα χρειάζεται η ΑΕΚ. Ειδικά ο Χατζισαφί, με την ικανότητα να παίζει αρκετές θέσεις, μπορεί να είναι πολύτιμος στη διάρκεια της σεζόν. Ο Μοχαμάντι είχε πτωτική πορεία στη διάρκεια της σεζόν, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως κάνοντας προετοιμασία θα είναι πολύ πιο σταθερός και σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X