Περιμένουμε γκολ

Περιμένουμε γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League.

Ουαλία – Ολλανδία (21:45): Υπέροχη Ολλανδία στην πρεμιέρα του Nations League. Διέλυσε το Βέλγιο στις Βρυξέλλες με 4-1, σε ένα ματς που ήταν μπροστά με 4-0 στο 60’ και οι Βέλγοι απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις. Με τον Ντεπάι να κάνει… όργια και να σημειώνει δύο γκολ, οι Ολλανδοί έδειξαν και πάλι πως αν βρουν χώρους και πεδίο δράσης είναι μια ομάδα που μπορεί να σε… σκοτώσει. Και αυτό έκαναν απέναντι στο Βέλγιο.

Εξαιρετικά γρήγοροι στο τρανζίσιον, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν 14 τελικές και τέσσερα γκολ. Τι άλλο να κάνουν απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο; Η Ολλανδία, έχω ξανά γράψει, πως έχει ένα ρόστερ και έναν τρόπο παιχνιδιού που μπορεί στις επόμενες διοργανώσεις να τη στείλει ψηλά. Αρκεί στα κρίσιμα σημεία των τουρνουά να δείξει χαρακτήρα. Αυτό της λείπει. Ο χαρακτήρας του… winner. Αν καταφέρουν να τον βρουν θα μας εκπλήξουν ευχάριστα!

Ουαλία – Ολλανδία (21:45): Η Ουαλία έρχεται από ήττα μεν στο Nations League, αλλά αυτό… λίγο την ενδιαφέρει. Ο λόγος; Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Πολωνία, ήρθε η νίκη απέναντι στην Ουκρανία. Και τη νίκη. Την έστειλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τους παίκτες να γιορτάζουν μαζί με τον κόσμο. Οι Ουαλοί ζουν το όνειρο και ετοιμάζονται για παιχνίδι… φιέστα απέναντι στην Ολλανδία. Να συνεχίσουν σε γιορτινό κλίμα, βλέποντας πλέον το Nations League ως την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Μουντιάλ.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: «Μεθυσμένοι» ακόμα από το νέκταρ της πρόκρισης στο Μουντιάλ οι Ουαλοί, δύσκολα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια αυτή την Ολλανδία που είδαμε με το Βέλγιο. Πάνε για το «δύο στα δύο» και μάλιστα εκτός έδρας οι «Οράνιε», ώστε να πάρουν μεγάλο αβαντάζ για την πρωτιά του ομίλου. Πάμε στοίχημα με «διπλό» και over 1,5 γκολ σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι να παίξω σήμερα;

Βέλγιο – Πολωνία (21:45): Βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας για τους Βέλγους στην πρεμιέρα τους στο Nations League. Η Ολλανδία έκανε… πάρτι στις Βρυξέλλες, σε ένα ματς αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου. Ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 στο 61’, μείωσε στο τελικό 1-4 ο Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις. Ταμείο για τη στήλη με το Goal/Goal και over 2,5 έστω και στο φινάλε της αναμέτρησης. Με το Βέλγιο, πάντως, να προβληματίζει έντονα κυρίως από την τραγική αμυντική λειτουργία.

Αντίθετα με τους Βέλγους, οι Πολωνοί ξεκίνησαν με το δεξί στον όμιλο. Έστω κι αν χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή. Ο Γουίλιαμς άνοιξε το σκορ για την Ουαλία στο 52’, ο Καμίνσκι στο 72’ και ο Σφιντέρσκι στο 85’ έφεραν την ανατροπή και το τελικό 2-1 για τους Πολωνούς. Γενικά οι Πολωνοί μέσα στην έδρα τους έχουν δείξει πολλές φορές τη δύναμή τους. Και μέσω αυτής κατάφεραν να πάρουν και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Βέλγιο – Πολωνία (21:45): Οι Βέλγοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Και φυσικά να μη δουν Πολωνία και Ολλανδία να ξεφεύγουν βαθμολογικά. Θα πρέπει πάντως να μην αφήνουν στο γήπεδο να επικρατεί ένα ποδοσφαιρικό… χάος. Απέναντι στην Ολλανδία το Βέλγιο είχε 15 τελικές και ο αντίπαλος 14. Ήταν ωστόσο προφανές πως όλο αυτό δεν βόλεψε τους Βέλγους. Και δεν αποδείχτηκαν αποτελεσματικοί και άφησαν πολλούς κενούς χώρους, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να τους εκμεταλλευτούν.

Μάθε τι είναι το Cash Out στο στοίχημα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η λογική λέει πως το Βέλγιο θα αλλάξει κάπως σκεπτικό. Ναι μεν η δύναμή του είναι από τη μέση και μπροστά, αλλά χρειάζεται ισορροπία. Και μεγαλύτερη συγκέντρωση στις κόντρα επιθέσεις των αντιπάλων. Έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες 15 ολόκληρα χρόνια, από το μακρινό 2007, όταν η Πολωνία είχε επικρατήσει με 2-0 για τα προκριματικά του EURO 2008. «Δυνατή» η απόδοση στο Over ανάμεσα σε δύο ομάδες επιθετικές.

Θα πάμε στοίχημα με Over 2,5 γκολ στο 1.85 (Pamestoixima).

Δεν ξέρεις τι είναι η γκανιότα; Μάθε τα πάντα

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X