ΑΕΚ: Το επιθετικό και αινιγματικό ποστάρισμα του Βράνιες (ΦΩΤΟ)

Ο Βράνιες στη λίστα του ΑΠΟΕΛ και του Αρη Λεμεσού!
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Όγκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται εκτός πλάνων για την ΑΕΚ.

Αιτία για αυτό στάθηκαν κυρίως τα πεπραγμένα του το τελευταίο δίμηνο έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε σε πρώτη φάση να τον… τσεκάρει στην προετοιμασία, όμως η απόφαση έχει παρθεί και στην ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο για την αποδέσμευση του Βράνιες.

Αναζητείται εδώ και μέρες ένας τρόπος για να λυθεί το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του. Αυτό πάντως δεν είναι εύκολο, αφού ο έμπειρος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο (1+1) χρόνια, με αποδοχές που δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα. Η προοπτική της Κύπρου είναι πάντα στο τραπέζι για τον Βράνιες ο οποίος ξέρει πλέον ότι οι μέρες που «χρυσοπληρωνόταν» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ενώ όλα αυτά κάνουν «κύκλους» στα μέσα καιρό τώρα, ο Βόσνιος έκανε μια περίεργη ανάρτηση σήμερα. «Γράψε κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον… Είσαι πιο βαρετός με τις βλακείες», λέει ο Βράνιες στην ανάρτησή του με άγνωστο αποδέκτη.ΑΕΚ: Το επιθετικό και αινιγματικό ποστάρισμα του Βράνιες (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X