Κανένα θέμα ΑΕΚ για Νακίμ!

Κανένα θέμα ΑΕΚ για Νακίμ!
Photo Credits: INTIME

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, Μάρκους Νακίμ δεν απασχολεί την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό… βράχο για την επόμενη σεζόν αλλά ο Μάρκους Νακίμ δεν βρίσκεται στο κάδρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι η αλήθεια ότι το πρόβλημα στην άμυνα το διέγνωσε αμέσως, είτε έβλεπε τα παιχνίδια από την τηλεόραση, είτε από κοντά. Κάτι που δεν ήταν προφανώς και τόσο δύσκολο. Και η ΑΕΚ καλείται να διορθώσει πολλά από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, η οποία πρέπει να ενισχυθεί και μεσοαμυντικά.

Νορβηγός δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Ένωση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μάρκους Νακίμ. Ο λόγος για τον 25χρονο στόπερ (1,87μ.) ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούλιο από την Μιοντάλεν, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α’ Νορβηγίας.

Ο Νακίμ είναι προϊόν των ακαδημιών της Βαλερεγκα στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το καλοκαίρι του 2020 με εξαίρεση δύο μονοετής δανεισμούς σε Στρόμεν και Βίκινγκ. Από το καλοκαίρι του 2020 ο παίκτης πήγε στην Μιοντάλεν με τη φανέλα της οποίας έχει καταγράψει 70 συμμετοχές μετρώντας παράλληλα οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την υπόθεσή του και αναζητά ποιοτικότερους στόπερ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X