«Η Τσίβας θέλει πολύ τον Πινέδα, αλλά εκείνος θέλει Ευρώπη και η ΑΕΚ καραδοκεί!»

«Η Τσίβας θέλει πολύ τον Πινέδα, αλλά εκείνος θέλει Ευρώπη και η ΑΕΚ καραδοκεί!»
Photo Credits: INTIME

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται στην περίπλοκη υπόθεση του Όρμπελιν Πινέδα και της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ορμπελίν Πινέδα παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ μιας και είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ματίας Αλμέιδα.

Ο ίδιος ψάχνει τρόπο να φύγει από την Θέλτα, η ομάδα της Ισπανίας προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από την αποχώρησή του, η Τσίβας είναι στα… πόδια του και η ΑΕΚ καραδοκεί. Αυτό είναι το στόρι που περιγράφουν οι Ισπανοί εξηγώντας την υπόθεση.

Το «eldesmarque» αναφέρει ότι: «Ο Ορμπελίν Πινέδα θα αποχωρήσει από τη Θέλτα Βίγκο αυτή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται και θα αναζητήσει διέξοδο τις επόμενες εβδομάδες. Με πέντε χρόνια συμβόλαιο, ο σύλλογος του Βίγκο αναζητά δανεισμό με οψιόν αγοράς του “Μαγκουίτο” ή άμεση πώληση που θα του επιτρέψει να πληρώσει για τις υπογραφές που απαιτούνται για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για τη σεζόν 2022/23.

Στο Μεξικό, ο Πινέδα συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο παίκτης, ωστόσο, θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και έχει αποκλείσει προς το παρόν την επιστροφή του στο Μεξικό, παρά το γεγονός ότι έχει προσεγγιστεί από την Τσίβας.

Ο Βεργκάρα, πρόεδρος της Τσίβας, επιβεβαίωσε στο Μεξικό ότι η ομάδα του θέλει να υπογράψει τον Πινέσα. Ο επιθετικός μέσος της θα πρέπει να αποχωρήσει από αυτή την αγορά λόγω έλλειψης λεπτών συμμετοχής. Η Τσίβας πούλησε τον μέσο στην Κρούζ Αζούλ για 10,5 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2019, αφού πέτυχε 10 γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ σε 127 παιχνίδια.

Ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «Αυτό που μπορώ να πω, αν και δεν το έχω αναφέρει στο παρελθόν, είναι ότι θέλουμε τον Πινέδα. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή μαζί του και του προσφέραμε να έρθει στην Τσίβας για ένα χρόνο, επειδή πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ανακτήσει το επίπεδό του και να παίξει έτσι ώστε να επιλεγεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι σύντομο χρονικό διάστημα, και μετά από αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψει στην Ευρώπη για να εκπληρώσει το όνειρό του», αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τσίβας.

Μια μεταγραφή που η Θέλτα θα πρέπει να αξιολογήσει αν ο Πινέδα αποφασίσει τελικά να κάνει το βήμα της επιστροφής στο Μεξικό. Αυτή τη στιγμή, η Θέλτα έχει επίσης πρόταση στο τραπέζι από την ΑΕΚ, με προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X