Σεγκούρα: «Ο Αγγελόπουλος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και την στηρίζει - Θα ήθελα να μείνω»

Σεγκούρα: «Ο Αγγελόπουλος είναι πολύ κοντά στην ομάδα και την στηρίζει - Θα ήθελα να μείνω»
Photo Credits: INTIME

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για όλα σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο Κούρο Σεγκούρα βρέθηκε εχθές καλεσμένος της εκπομπής «pick n roll» με τον Βασίλη Σκουντή και μίλησε για όλα. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην προπονητική του καριέρα, τις ομάδες που έχει προπονήσει, την φιλοσοφία του αλλά και την ΑΕΚ.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Μάκη Αγγελόπουλο και το πόσο βοηθάει την ομάδα, ενώ μίλησε και για τον μέλλον του στην ομάδα. Το κυριότερα σημεία των δηλώσεων του μπορείτε να διαβάσατε παρακάτω.

Για τα πολλά προβλήματα που βρήκε όταν ήρθε στην ΑΕΚ: Έχω μια φιλοσοφία που είναι, μεγάλα προβλήματα μεγάλες λύσεις. Βρήκα ένα γκρουπ παικτών που θέλουν να δουλέψουν να κερδίσουν και έναν οργανισμό που θέλει να προσπαθεί. Ο πρόεδρος της ομάδας ήταν πολύ κοντά, βοηθούσε συνεχώς και ένιωσα την στήριξη του. Σε μια τέτοια κατάσταση ξεχνάς τα όποια προβλήματα.

Για την εικόνα που έχει για τον Μάκη Αγγελόπουλο: Δεν έχω γνωρίσει πολύ τον πρόεδρο αλλά έχω καλό προαίσθημα. Προσπαθεί πάρα πολύ να κάνει τα πάντα προς την σωστή κατεύθυνση και θέλω να είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.

Για τον παίκτη που αγάπησε περισσότερο στην ΑΕΚ: Για μένα ήταν ευχή να κοουτσάρω τον Μαυροειδή, το είχα σαν αντίπαλο στο Μπιλμπάο. Αλλά το πώς χειρίζεται τις καταστάσεις και πως είναι η κόλλα στα αποδυτήρια, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ξένων και Ελλήνων. Εγώ πάντα θέλω τέτοιους παίκτες και ήταν απόλαυση να τον έχω παίκτη. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει και του χρόνου, κάποιοι παίκτες κοντά στην απόσυρση δεν διαλέγουν τον σωστό δρόμο, εκείνος έχει βρει τον τρόπο να βοηθήσει την ομάδα.

Για τον Νίκο Παππά και τους λόγους που τον έθεσε εκτός ομάδας: Περιμένω την ιδιά συμπεριφορά από όλους, όλοι πρέπει να παίζουν για την ομάδα. Αν κάποιοι δεν έχουν αυτήν την φιλοσοφία, δεν ακολουθούν τους κανόνες τότε δεν έχεις θέση στην ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παππά ούτε ως παίκτη ούτε ως προσωπικότητα αλλά αφού δεν ήταν στην ίδια σελίδα με εμάς δεν είχε θέση στην ομάδα.

Για τον Κολόμ και τον Φλιώνη: Ήμουν τυχερός που είχα τον Κινο στην ομάδα , με βοήθησε πολύ με τις γνώσεις του για την ομάδα και τον πρωτάθλημα. Ήταν έκπληξη για μένα ο Φλιωνης, δεν περίμενα να παίζει τόσο καλά, ήταν σημαντικός για να βγούμε 4οι κυρίως επειδή έπαιζε δίπλα στον Κινο.

Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: Μου έδειξαν ενδιαφέρον αλλά αυτήν την στιγμή είναι απασχολημένοι με την αδειοδότηση. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος οργανισμός και αν φτιάξουν όλα τα εξωαγωνιστικά, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά θα ήθελα να συνεχίσω.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X