Λεβαντόφσκι: «Θέλω όλο αυτό να τελειώσει, δεν είμαστε εχθροί με την Μπάγερν»

Πιστός στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε ξανά για την πιθανή αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου κι αυτή τη φορά έριξε τους τόνους, προσπαθώντας να στείλει ένα μήνυμα συμβιβασμού και καλής θέλησης στους Γερμανούς οπαδούς. Επανέλαβε βέβαια την επιθυμία να αποχωρήσει, αλλά τόνισε ότι αναζητά μια λύση που θα ικανοποιήσει κάθε εμπλεκόμενη πλευρά.

Ο Πολωνός επιθετικός εξήγησε ότι: «Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερό μου για την Μπάγερν και εκτιμώ πραγματικά τους οπαδούς της, πάντα με στήριζαν. Αλλά νομίζω ότι αν δεν ήμουν ειλικρινής για την κατάστασή μου τώρα, θα ένιωθα ότι δεν είμαι να είμαι δίκαιος με τους οπαδούς. Ελπίζω να με καταλάβουν μια μέρα».

Σχετικά με τις κατηγορίες ότι είναι αχάριστος και εγωϊστής, υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας: «Όχι, δεν είμαι. Ξέρω τι έχω ζήσει σε αυτόν τον σύλλογο και το εκτιμώ πολύ, σε οκτώ χρόνια τα έχω δώσει όλα, αλλά τώρα νιώθω ότι είναι ώρα για ένα νέο στάδιο».

Ερωτηθείς για τον ένα χρόνο που απομένει στο συμβόλαιό του, ο έμπειρος στράικερ, δήλωσε ότι: «Σέβομαι την Μπάγερν και τους κανόνες της, ειδικά μετά από τόσα χρόνια εδώ, δεν θέλω να θεωρηθεί κάτι εγωιστικό, έχω συμβόλαιο, αλλά θέλω και ο σύλλογος να καταλάβει πώς νιώθω». Για τον λόγο αυτό επανάλαβε: «έχω ενημερώσει την Μπάγερν και εξήγησα και δημόσια ότι πήρα την απόφαση να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Άρα δεν έγινε περαιτέρω κουβέντα για το μέλλον μου στον σύλλογο, ήθελα να βάλω ένα τέλος στις εικασίες».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα μπορέσει να φύγει τελικά αυτό το καλοκαίρι, απαντά ότι: «Δεν ξέρω, έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε ζήτησα από τον σύλλογο άδεια για μεταγραφή, νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση σε αυτή την κατάσταση, γιατί θα μπορούσαν να πάρουν χρήματα απ’ τη μεταγραφή μου και εγώ θα είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση σε άλλο σύλλογο για μερικά χρόνια ακόμα, αυτή είναι η επιθυμία μου».

Ο Λεβαντόφσκι διαβεβαιώνει ότι «δεν θέλω να επιβάλω τίποτα, θέλω να βρεθεί η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές, αυτό έχω πει από την αρχή» και στέλνει ένα συμβιβαστικό μήνυμα στην Μπάγερν: «Θέλω να τελειώσει αυτό, για να ηρεμήσουν όλοι, γιατί η Μπάγερν και εγώ δεν είμαστε εχθροί. Μια σύγκρουση σαν αυτή φτιάχνει πολλά πρωτοσέλιδα».

Ο Πολωνός κατανοεί ότι πολλές από τις δηλώσεις του «είναι παραποιημένες ή υπερβολικές», γι’ αυτό ποντάρει σε «ήρεμο διάλογο, όχι μέσω των ΜΜΕ».

Ερωτηθείς για τις ανύπαρκτες διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν, προτιμά να μην σχολιάσει κάτι άλλο, «δεν θέλω να το συζητήσω άλλο, τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο» και προσθέτει ότι «εκτιμώ πολύ αυτόν τον σύλλογο και αυτή η πόλη ήταν ένα σπίτι για μένα». Αλλά προσθέτει ότι «οι χωρισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου και χρειάζομαι μια αλλαγή, προτιμώ να λέω αυτό που σκέφτομαι».

Ο Πολωνός προσπαθεί να διαχωρίσει τι συμβαίνει «στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης και στον πραγματικό κόσμο» και καταλαβαίνει ότι «η σιωπή είναι σημαντική στους μεταγραφικούς χρόνους, δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά με την Μπάγερν”». Και καταλήγει με μια ευχή: «Παραμένω πεπεισμένος ότι θα βρούμε μια συμφωνία μαζί».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X