ΑΕΚ: Ο Μιχαηλίδης προς ΑΕΚ Β’, σκέψεις για Χιώτη στην Κ19

ΑΕΚ: Ο Μιχαηλίδης προς ΑΕΚ Β’, σκέψεις για Χιώτη στην Κ19
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις για τον Μιχαηλίδη και τον Χιώτη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποφάσισε να αλλάξει σελίδα με τον Ματίας Αλμέιδα να αναλαμβάνει την θέση του προπονητή στη νέα ομάδα που θα μπει στην «OPAP Arena». Ο Αργεντίνος προπονητής έφερε μαζί του και ένα 6μελές τιμ, εκ των οποίων ο γνωστός Κάρλος Ρόα θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Η Ένωση πάντως αποφάσισε να διατηρήσει και τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη στις τάξεις της. Ο Μιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ΑΕΚ και η διοίκηση τον εμπιστεύεται απόλυτα, για αυτό και πριν λίγο καιρό ανανέωσε την παρουσία του στο κλαμπ.

Μία πρώτη σκέψη είναι να πάει ο Μιχαηλίδης στην ΑΕΚ Β’, για να δουλεύει με τους μικρότερους τερματοφύλακες της ομάδας και ο Διονύσης Χιώτης να μετατοπιστεί στην Κ19 που θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμη, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να… χωρέσουν στην προπόνηση της πρώτης ομάδας δύο προπονητές τερματοφυλάκων για τρεις πορτιέρε.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X