Αγγέλου: Αναλαμβάνει την νεοφώτιστη Καρδίτσα

Αγγέλου: Αναλαμβάνει την νεοφώτιστη Καρδίτσα
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο νέος προπονητής της Καρδίτσας που ανέβηκε στη πρώτη κατηγορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν 2022-23 αναμένεται να είναι ιστορική για την Καρδίτσα. Η ομάδα από την Θεσσαλία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Stoiximan Basket League.

Ο νέος προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου που έχει μεγάλη εμπειρία στα παρκέ και είναι γνώστης της μεγάλης κατηγορίας. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που οι νεοφώτιστοι στράφηκαν στην περίπτωσή του, δείχνοντας παράλληλα και τις βλέψεις τους για την πρώτη σεζόν της ιστορίας τους στη μεγάλη κατηγορία. Ο 59χρονος προπονητής θα επιστρέψει στην Basket League, Μετά την σεζόν 2020-21, όταν και ανέλαβε την ΑΕΚ στο φινάλε της σεζόν και την οδήγησε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Την σεζόν 2021-22 βρέθηκε στην Αίγυπτο, για λογαριασμό της Ζάμαλεκ, ωστόσο πλέον επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, αυτή τη φορά για να αναλάβει ένα νέο και φιλόδοξο πρότζεκτ, όπως αυτό της Καρδίτσας, χτίζοντας την ομάδα σε νέα βάση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X