Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι δίνει το «πράσινο φως» για παραμονή του Μοράτα

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι δίνει το «πράσινο φως» για παραμονή του Μοράτα
Photo Credits: INTIME

Η επιθυμία του Αλέγκρι είναι ο Αλβάρο Μοράτα να παραμείνει στο ρόστερ της Γιουβέντους και την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον «αέρα» παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αλβάρο Μοράτα, του οποίου ο δανεισμός από την Ατλέτικο στη Γιουβέντους ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο 29χρονος επιθετικός πραγματοποίησε 48 εμφανίσεις με 12 γκολ και 9 ασίστ κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον προπονητή της «γηραιάς κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας του, θεωρώντας τον ιδανική εναλλακτική του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Επιπλέον, ο διεθνής Ισπανός θεωρείται και ως ένας εκ των σημαντικότερων προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια των «μπιανκονέρι».

Παρ’ όλα αυτά, η Γιουβέντους θα πρέπει να καταβάλει στην Ατλέτικο τη ρήτρα εξαγοράς ύψους 35 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνηθεί, ποσό το οποίο θεωρείται πάρα πολύ υψηλό στην ομάδα του Τορίνο. Να τονίσουμε πως η Γιουβέντους έχει ήδη δώσει 20 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο, για τον διετή δανεισμό του Μοράτα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο τεχνικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Φεντερίκο Τσερουμπίνι, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Μαδρίτη για να διαπραγματευτεί εκ νέου για την απόκτηση του Ισπανού φορ, με τη Γιουβέντους να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ, μαζί με κάποια μπόνους. Η Ατλέτικο είναι διατεθειμένη να ψαχτεί στην αγορά για άλλους πιθανούς αγοραστές που θα είναι πρόθυμοι να καταθέσουν μεγαλύτερη προσφορά, ενώ και η Γιουβέντους εξετάζει εναλλακτικές, με τους Μουριέλ, Αρναούτοβιτς και Τζιοβάνι Σιμεόνε, να βρίσκονται στη λίστα της.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X