Ντι Μαρία: «Η αποχώρηση του Ποκετίνο θα βοηθήσει τον Μέσι την επόμενη σεζόν»

Ντι Μαρία: «Η αποχώρηση του Ποκετίνο θα βοηθήσει τον Μέσι την επόμενη σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Σε δηλώσεις του ο Ντι Μαρία τόνισε ότι η φυγή του Ποκετίνο θα λειτουργήσει ευεργετικά στον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη σε Μέσο της Αργεντινής έδωσε ο Άνχελ Ντι Μαρία, μιλώντας για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και για την πιθανή αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τονίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντι Μαρία:

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ποτσετίνο και το πώς θα επηρεάσει τον Μέσι: «Φαίνεται ότι θέλουν να φύγει ο Ποτσετίνο. Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι μπορεί να το διαχειριστεί. Θα τον βοηθήσει να είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι θα ξεκινήσει πολύ καλά γιατί φέτος κατέληξε να προσφέρει γκολ, να δίνει ασίστ, να αισθάνεται πολύ άνετα και να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο».

Για την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν: «Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που σίγουρα θα φύγουν. Η δική μου περίπτωση ήταν η πιο εύκολη, γιατί δεν έπρεπε να με ανανεώσουν. Από τη μια με πόνεσε, αλλά από την άλλη όχι. Έφυγα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, που ένας Αργεντινός έχει έναν τέτοιο αποχαιρετισμό σε μια άλλη χώρα, δεν το κάνουν όλοι. Η αγάπη των οπαδών της Παρί, αυτών πίσω από το τέρμα, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να επιτύχω. Το ότι βγαίνω στο γήπεδο, τραγουδούν για μένα μόνο και μου κάνουν τοιχογραφία, είναι πράγματα που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου».


ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X