Σέρμπουργκ για την μεταγραφή Τικ στην ΑΕΚ: «Ελπίζουμε να τον δούμε να λάμπει»

Σέρμπουργκ για την μεταγραφή Τικ στην ΑΕΚ: «Ελπίζουμε να τον δούμε να λάμπει»
Photo Credits: INTIME

Η Γαλλική ομάδα ευχαρίστησε τον αρχηγό της για την προσφορά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαξιμίλιεν Τικ έρχεται στην ΑΕΚ έχοντας αφήσει την «σφραγίδα» του στην πρώην ομάδα του την Σέρμπουργκ με την οποία πέτυχε 142 γκολ φέτος.

Η Γαλλική ομάδα με ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε να συνεχίσει να λάμπει σε αυτό το νέο πρότζεκτ και τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της Σέρμπουργκ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για προσωπικούς λόγους, το Maximilien TIKE θα αποχωρήσει από το JS Cherbourg Manche HB στο τέλος της σεζόν 2021/2022.  Πριν από μερικές εβδομάδες ο αρχηγός μας εξέφρασε την επιθυμία να πάει σε άλλους ορίζοντες. Φτάνοντας τον Ιούλιο του 2021 από τη Λιμόζ, ο αρχηγός μας συνέβαλλε στην επιτυχία του συλλόγου πετυχαίνοντας 142 γκολ τη φετινή σεζόν (σε 32 παιχνίδια).

Ο Μαξιμιλιέν Τικέ θα πακετάρει για την Ελλάδα στην ΑΕΚ Αθηνών. Θα γευτεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο JS CHERBOURG MANCHE HB ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ EΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ».

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X