Βασικοί Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία στη νίκη του Τρινιντάντ κόντρα στις Μπαχάμες

Βασικοί Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία στη νίκη του Τρινιντάντ κόντρα στις Μπαχάμες
Photo Credits: INTIME

Τα αδέλφια Γκαρσία αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς του Τρινιντάντ και Τομπάκο με τις Μπαχάμες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιβάι Γκαρσία και Τζούντα Γκαρσία αγωνίστηκαν βασική στη νίκη του Τρινιντάντ και Τομπάκο, κόντρα στις Μπαχάμες (1-0), στο πλαίσιο του Nations League Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Ο Λιβάι Γκαρσία τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του Τρινιντάντ, ενώ ο αδερφός του Τζούντα, αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αντικαταστάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζούντα να αποχωρεί πρώτος από τον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό, δίνοντας την θέση του στον Ντίλον.

Στο 82′ ήρθε η σειρά του Λιβάι Γκαρσία να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, παραχωρώντας την θέση του στον Μουρ, με τους δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης να πανηγυρίζουν στο τέλος του ματς τη νίκη με 1-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Χάκσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X