Μέρτενς: Όλο και πιο κοντά στο διαζύγιο με τη Νάπολι έπειτα από εννέα χρόνια

Μέρτενς: Όλο και πιο κοντά στο διαζύγιο με τη Νάπολι έπειτα από εννέα χρόνια
Photo Credits: INTIME

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για παραμονή του Μέρτενς στους «παρτενοπέι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο αποχώρησης του Ντρις Μέρτενς από τη Νάπολι, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και τις δύο πλευρές να αδυνατούν να έρθουν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», η Νάπολι προσφέρει στον 35χρονο επιθετικό απολαβές 4 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο (μείωση ενός εκατ. ευρώ), ενώ ο Μέρτενς επιθυμεί το νέο του συμβόλαιο να έχει διάρκεια δύο ετών.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει και η Λάτσιο, η οποία… περιμένει στη γωνία την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων του 35χρονου επιθετικού με τους «παρτενοπέι».

Να θυμίσουμε πως ο Μέρτενς είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, με 148 γκολ, ενώ είναι και πέμπτος στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές (397), πίσω από Χάμσικ, Μπρουσκολότι, Τζουλιάνο και Ινσίνιε!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X