Μπέιλ: Σε ομάδα - έκπληξη στην Championship ο Ουαλός;

Κασεμίρο: «Όταν γιουχάρουν τον Μπέιλ είναι σαν να αποδοκιμάζεται η ιστορία αυτού του συλλόγου»
Photo Credits: INTIME

Κοντά στην Τσάμπιονσιπ και την Κάρντιφ φαίνεται πως είναι ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήταν εκτός του βασικού σχεδιασμού του Κάρλο Αντσελότι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αγωνιστικής ασυνέπειας και είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ αυτή η ομάδα θα είναι μεγάλη έκπληξη, καθώς ο διεθνής άσος είναι σ’ επαφές με την Κάρντιφ, η οποία αγωνίζεται στην Championship!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Wales Online» ο 32χρονος Ουαλός σταρ σκέφτεται να ενταχθεί στην ομάδα της γενέτειρας του, με συμβόλαιο έξι μηνών, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν το χειμώνα στο Κατάρ.

Η Ουαλία νίκησε χθες με 1-0 την Ουκρανία και είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος της UEFA στο Μουντιάλ 2022. Αμέσως μετά το παγκόσμιο κύπελλο ο Μπέιλ αναμένεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X