ΑΕΚ: «Πλήρωσε» την απειρία της η γυναικεία ομάδα Futsal- Ηττα με 6-5 από τον Αιολικό!

ΑΕΚ: «Πλήρωσε» την απειρία της η γυναικεία ομάδα Futsal- Ηττα με 6-5 από τον Αιολικό!
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 6-4 από τον Αιολικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα συγκλονιστικό και όμορφο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 6-5 από τον Αιολικό για την 3η αγωνιστική Futsal Cup.

Η «Ένωση» παρότι προηγήθηκε με 3-1 δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα της καθώς πλήρωσε την απειρία της σε κρίσιμες φάσεις. Τα εύκολα λάθη της ήταν ουσιαστικά αυτά που έδωσαν την δυνατότητα στον Αιολικό να πετύχει τα περισσότερα τέρματα του και να πάρει τη νίκη. Για την ΑΕΚ τρία γκολ σημείωσε η Ειρήνη Βασιλακοπούλου και από ένα γκολ οι Ειρήνη Αμούργη και Βάσω Μοσκοφίδου.

Για τον Αιολικό χατ-τρικ σημείωσε η Νικολέτα Προύμπα, δύο γκολ η Χριστίνα Μακρή και ένα γκολ η Μαίρη Κοκοτσάκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας και το τελικό αποτέλεσμα σχολίασε: «Παλέψαμε, θεωρώ ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Γιατί όταν είσαι μπροστά με 3-1 πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτό το σκορ. Τα περισσότερα κορίτσια είναι κάτω των 17 ετών. Είχαμε κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής. Λίγο η ανωριμότητα κάποιων στιγμών μας στοίχισε αλλά οι περισσότερες φάσεις του Αιολικού προήλθαν από τα δικά μας λάθη. Κρατάω την καλή προσπάθεια των αθλητριών μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X