Μπακασέτας: «Μαθαίνω καθημερινά από τον Ντέμη, τον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη»

Μπακασέτας: «Μαθαίνω καθημερινά από τον Ντέμη, τον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τις δυο εκτός έδρας νίκες αλλά και τις επιτυχίες που ευελπιστεί να έρθουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος και σκόρερ των τελευταίων δυο αναμετρήσεων, Τάσος Μπακασέτας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει πιο έτοιμο από ποτέ ενώ μίλησε και για τους Ντέμη, Κατσουράνη και Καραγκούνη.

Αναλυτικά όσα είπε, στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Τάσος Μπακασέτας για

-το ζεϊμπέκικό του στη φιέστα της Τραμπζονσπόρ: «Είναι μεγάλη ιστορία πώς το είχα σχεδιάσει. Στην αρχή είχα βάλει ένα πιο διασκεδαστικό τραγούδι. Ο Σιώπης μετά μου είπε πως θα βάλει συρτάκι. Ο Μανώλης έδωσε την ιδέα για το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και έτσι το επέλεξα. Το χάρηκα πολύ, άρεσε στον κόσμο και ήταν μια μοναδική στιγμή. Όλη αυτή η φιέστα ήταν κάτι φοβερό. Είμαι του ζεϊμπέκικου, αλλά για να χορέψω πρέπει να έχω πιεί 2-3 ποτάκια. Ήταν το πρώτο που χόρεψα νηφάλιος και δεν ήταν εύκολο (γέλια)».

-τη λατρεία που βιώνει στην Τραπεζούντα: «Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Μία πόλη είναι πάνω σε μια ομάδα. Είναι μισό εκατομμύριο κόσμος και είναι όλοι Τραμπζονσπόρ. Υπήρχε μεγάλη προσμονή και γινόταν χαμός. Δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις έξω. Παντού ζητούσαν φωτογραφίες, περίμενε κόσμος στο προπονητικό… Έβλεπες τη χαρά που δίνεις και ήταν κάτι συγκινητικό».

-το αν θα μείνει στην Τραμπζονσπόρ: «Θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση για την ομάδα, θα ήθελα να δω κι εγώ τα όριά μου, μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Ό,τι είναι να γίνει, θα είναι για καλό».

-τα δύο γκολ νίκης που πέτυχε σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς. Φυσικά χάρηκα που πέτυχα τα γκολ, αλλά δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Άμα δεν κερδίζει η ομάδα, δεν μπορεί να φανεί κανένας παίκτης. Είναι σημαντικό ότι δείχνουμε χαρακτήρα, όλα βαίνουν καλώς και είμαστε σε καλή θέση».

-το βάρος που έχει πέσει στους παλιούς της ομάδας: «Ότι έχουμε παραπάνω βάρος το γνωρίζουμε, αλλά είναι κάτι που οφείλουμε να φέρουμε εις πέρας. Τα νεότερα παιδιά πρέπει να έχουν τα κατάλληλα παραδείγματα, τόσο στο γήπεδο όσο και στη ζωή τους. Δεν αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, γιατί όλα τα παιδιά ακούνε. Παίζουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά έχουν την ταπεινότητα και τις φιλοδοξίες. Ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του, αλλά είναι ένα εξαιρετικό γκρουπ με πολύ καλούς χαρακτήρες. Το σημαντικό είναι να αποκτήσουν οι νεότεροι εμπειρίες και μετά το πράγμα θα πάει μόνο του. Έχουμε φοβερό γκρουπ και παιδιά που θέλουν να μάθουν και ακούνε. Αυτό είναι κλειδί για την ομάδα».

-την επίσκεψη του Καραγκούνη στην αποστολή: «Με τον Γιώργο έχουμε επαφή κατά καιρούς. Τα παιδιά είχαν ενθουσιαστεί που ήρθε και μας μίλησε. Ο ‘Κάρα’ είναι έξω καρδιά, δεν έχει πράγματα να κρύψει. Όλοι πήραμε πράγματα από όσα είπε. Είπε πράγματα απλά, που όμως δεν τα είχαμε σκεφτεί ποτέ. Είναι οδηγός της Εθνικής. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από παίκτες όπως ο Καραγκούνης. Είχε έρθει και ο Κατσουράνης. Αυτά τα παιδιά είναι ο οδηγός. Δεν γίνεται να μην τους ακούς όταν μιλάνε και ό,τι λένε πρέπει να το επεξεργάζεσαι και να μπορείς να τους αντιγράψεις, κατά κάποιον τρόπο».

-τις νίκες στα δύο πρώτα ματς: «Πάντα το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους είναι το πιο σημαντικό. Αν αρχίσεις με νίκη, ειδικά εκτός έδρας, μετά είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Μπορεί να μην παίξαμε στη Βόρεια Ιρλανδία τόσο καλά όσο χθες, αλλά αμυνθήκαμε καλά και σκοράραμε. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα. Όμως η συνέχεια είναι πολύ σημαντική, γιατί πολλές φορές μετά από μια επιτυχία χάνεσαι και χαλαρώνεις. Η άποψή μου είναι πως σε επίπεδο Εθνικών ομάδων είναι δύσκολο να έχεις τέσσερα ματς σε λίγες μέρες. Είναι μεγάλο το βάρος, περισσότερο ψυχικά παρά σωματικά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια».

-το πόσο έτοιμη είναι η τωρινή Εθνική να φέρει επιτυχίες: «Η ομάδα έχει αποκτήσει εμπειρίες, έχουμε φτιάξει ένα καταπληκτικό γκρουπ και δεν το λέμε για να το λέμε. Είναι οφθαλμοφανές. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα είναι η πιο έτοιμη των τελευταίων ετών. Η συνέχεια εξαρτάται από μας. Τα λέμε ωραία, αλλά έχουμε κάνει δύο νίκες και υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά».

-την αλλαγή προπονητή: «Στα προηγούμενα προκριματικά μάς έλειπε η εμπειρία. Τώρα η ομάδα είναι πιο έτοιμη και φαίνεται αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να χτίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

-το κάλεσμα στον κόσμο εν όψει των δύο αγώνων στο Πανθεσσαλικό: «Θέλουμε όσο τίποτε άλλο να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο. Αυτή η γενιά δεν το έχει ζήσει ακόμη και θα μας δώσει έξτρα κίνητρο. Τους θέλουμε δίπλα μας γιατί τους έχουμε ανάγκη να συνεχίσουμε αυτό το σερί».

-την παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη (σε ρόλο σχολιαστή) στα δύο τελευταία ταξίδια της Εθνικής: «Κι ο Ντέμης ήταν στη χρυσή ομάδα που έκανε αυτό το φανταστικό επίτευγμα. Με τον Ντέμη διατηρώ και μια σχέση, τον γνώριζα από πριν. Όλους τους πετυχημένους αθλητές εκείνης της γενιάς έχει ανάγκη η Εθνική ομάδα, γιατί καθημερινά μαθαίνεις από αυτούς».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X