Μπακασέτας: «Έπρεπε να το δούμε εγωιστικά, δείξαμε χαρακτήρα» (VIDEO)

Μπακασέτας: «Έπρεπε να το δούμε εγωιστικά, δείξαμε χαρακτήρα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε για το δεύτερο διαδοχικό διπλό της Ελλάδας που… ξόρκισε τον κακό της δαίμονα, το Κόσοβο, ενώ έκανε κάλεσμα στο κοινό του Βόλου να βρεθεί στο πλευρό της Γαλανόλευκης την Πέμπτη (9/6) απέναντι στην Κύπρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα μετά το παιχνίδι στην Πρίστινα στο κανάλι της Εθνικής στο Youtube:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Και εκτός έδρας, που είναι πολύ σημαντικό γιατί θεωρώ ότι εκεί δείχνεις τον χαρακτήρα της ομάδας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα ότι έβαλα εγώ τα γκολ με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό έγινε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Αν ήθελε περισσότερο τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων με το Κόσοβο: «Ναι σίγουρα, γιατί είχαμε πει και μεταξύ μας ότι πρέπει να το δούμε και λίγο εγωιστικά. Έχουμε χάσει βαθμούς από αυτή την ομάδα. Και εντός και εκτός έδρας, οπότε σήμερα έπρεπε να δώσουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το κάναμε».

Για το αν ήρθε ο καιρός να κάνει η Εθνική το επόμενο βήμα: «Θεωρώ ότι είμαστε πιο έτοιμοι σαν ομάδα. Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που θεωρώ είναι ότι χρειάζεται να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε βρει το τι χρειάζεται να κάνουμε στο γήπεδο κι αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά, θα χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί είναι δύσκολη και η συνέχεια».

Για το τι περιμένει από το κοινό του Βόλου: «Θέλουμε να μας στηρίξει πάρα πολύ. Νομίζω είναι και ιδανικά τα αποτελέσματα που κάναμε μέχρι στιγμής, με τους έξι βαθμούς. Και ευελπιστώ να είναι μία πολύ καλή έδρα για μας γιατί πραγματικά τους έχουμε ανάγκη»

Ενώ κλείνοντας είπε: «Όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα γκολ τα αφιερώνω στον Θεό. Αλλά για το αποψινό επειδή δεν είναι όλα ποδόσφαιρο, θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα του αδερφού μου. Γνωρίζει αυτή τον λόγο, δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα. Ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο που είχα για τον σημερινό αγώνα».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X