ΑΕΚ: «Διαζύγιο» με Λιόση στο γυναικείο πόλο

Εικόνες από το ΝΟ Λάρισας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους από την Κική Λιόση.

Η μέχρι πρότινος προπονήτρια αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο του «Δικεφάλου». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη της και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.  Όσον αφορά την Κική Λιόση θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει: «Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Κυριακή Λιόση, η οποία θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Κική επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνη, έχοντας υπάρξει αθλήτρια αλλά και προπονήτρια, τόσο των ακαδημιών όσο και βοηθός της γυναικείας ομάδας του ομίλου μας, επί πολλά συναπτά έτη. Στον νέο της ρόλο καλείται να φέρει εις πέρας τις φιλοδοξίες και τους στόχους της γυναικείας ομάδας για την επόμενη τριετία».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X