Άρης: Έφαγε... πόρτα από την Ατλέτικο για παίκτες ο Μπούργος

Άρης: Έφαγε... πόρτα από την Ατλέτικο για παίκτες ο Μπούργος
Photo Credits: INTIME

Παρακάλεσε για παίκτες, αλλά ο προπονητής του Άρη εφαγε... πόρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χερμάν Μπούργος έφαγε… πόρτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, προσπάθησε να πείσει την Ατλέτι να πάρει δανεικούς στον Άρη τους Σέρχιο Καμέγιο, Βίκτορ Μολέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε. Ωστόσο, οι ροχιμπλάνκος του έριξαν άκυρο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα “AS” αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Μπούργος στο Γουάντα Μετροπολιτάνο με στόχο να συνομιλήσει για πιθανές συνεργασίες για τον Άρη.

Ο Μπούργος ενδιαφέρθηκε για τους Σέρχιο Καμέγιο, Βίκτορ Μολέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε, αλλά το σχέδιο δεν πήγε και τόσο καλά για τον Αργεντινό. Οι τρεις ποδοσφαιριστές προορίζονται για συλλόγους της πρώτης κατηγορίας της ισπανίας για να «ψηθούν».

Επιπλέον, το προαναφερθέν μέσο αναφέρει ότι οι σχέσεις του Μπούργος με μέρος της Τεχνικής Επιτροπής του συλλόγου δεν είναι και οι καλύτερες μετά την αποχώρησή του, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές τους να πάρει δανεικούς από την Ατλέτικο.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X