Πικέ και Σακίρα πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο παρά τον χωρισμό τους

Πικέ και Σακίρα πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο παρά τον  χωρισμό τους

Ο Πικέ και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έβαλαν τέλος στην σχέση τους ωστόσο πέρασαν μαζί με τα παιδιάς τους το Σαββατοκύριακο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί μόλις προχθές Ζεράρ Πικέ και Σακίρα να ανακοίνωσαν πως χωρίζουν, ωστόσο σύμφωνα με το El Periodico, το ζεύγος πέρασε μαζί το Σαββατοκύριακο. Μπορεί η δική τους σχέση να τελείωσε, ωστόσο για χάρη των παιδιών τους περνούν ακόμη αρκετές μέρες μαζί.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και η Κολομβιανή ποπ σταρ ταξίδεψαν στην πόλη Χλουμπόκα της Τσεχίας, προκειμένου να είναι δίπλα στον 8χρονο τους γιο, Μίλαν, ο οποίος συμμετείχε σε ένα τουρνουά μπέιζμπολ.

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού, η Σακίρα πρόκειται να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, όπου περιμένει την αδερφή της για να της συμπαρασταθεί, ενώ ο Πικέ θα κάνει διακοπές προτού επιστρέψει στην Καταλονία, όπου πλέον διαμένει μόνος του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μπορεί το ζευγάρι να επισημοποίησε τον χωρισμό του το Σάββατο, αλλά ουσιαστικά έχουν πάψει να είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X