Marca: «Αδύνατο να επιστρέψει ο Λάσο φέτος στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Λάσο: «Ο Παπαγιάννης είναι κυρίαρχος στη ρακέτα»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της Ρεάλ τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Ισπανός τεχνικός υπέστη έμφραγμα και χθες του έγινε καθετηριασμός στην καρδιά. Παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Μαδρίτης, η κατάστασή του είναι καλή και τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο, αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει στην καθημερινότητά του άμεσα, όπως επισημαίνει η Marca.

Ο άμεσος συνεργάτης του, Τσους Ματέο, θα έχει το γενικό πρόσταγμα στη Ρεάλ τόσο στο υπόλοιπο της σειράς των playoffs με την Μπασκόνια (η «βασίλισσα» προηγείται με 2-0 και το τρίτο ματς γίνεται την Τρίτη στη Βιτόρια), όσο και-όπως όλα δείχνουν-στους τελικούς κόντρα σε Μπαρτσελόνα ή Μπανταλόνα που είναι στο 1-1 μετά τα δύο πρώτα ματς.

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Λάσο είχε αρχίσει να νιώθει δυσφορία από το Σάββατο και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αποφάσισε μόνος του να πάει στο νοσοκομείο. Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε σωτήρια, αφού οι γιατροί αντιμετώπισαν άμεσα το έμφραγμα που παρουσίασε, κάτι που ίσως να μην είχε συμβεί αν το πρόβλημα παρουσιαζόταν μακριά από το νοσοκομείο. Πλέον είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τους λιγοστούς ανθρώπους στους οποίους έχει δοθεί η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Η επάνοδος του 54χρονου τεχνικού στην προπονητική μπορεί να καθυστερήσει. Όπως επισημαίνεται, θα χρειαστεί ένα διάστημα επιτήρησης, με διαρκείς εξετάσεις, αλλά ταυτόχρονα αυστηρής δίαιτας και χρήσης αντιπηκτικών, προκειμένου να επανέλθει ο οργανισμός του. Όμως το πιθανότερο είναι ο Λάσο να επιστρέψει ξανά στους πάγκους, όπως έχει συμβεί και με άλλους προπονητές που αντιμετώπισαν ανάλογο πρόβλημα υγείας. Πιο γνωστό παράδειγμα, αυτό του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος το 2007, όταν εργαζόταν στην Μπασκόνια, είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά λίγους μήνες μετά επέστρεψε στη δουλειά αναλαμβάνοντας την Εστουδιάντες και μέχρι σήμερα παραμένει ενεργός δουλεύοντας στην Ούνιξ Καζάν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X