Μέσι: Πρώτος στα χρονικά που φτάνει τη συμμετοχή σε 1.100 τέρματα! (vid)

Μέσι: Πρώτος στα χρονικά που φτάνει τη συμμετοχή σε 1.100 τέρματα! (vid)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε show στο 5-0 της Αργεντινής κόντρα στην Εσθονία, σκόραρε για δεύτερη φορά στην καριέρα του πέντε γκολ σε ένα ματς και έφτασε σε εξωπραγματικό αριθμό συμμετοχής στα τέρματα σε ολόκληρη την πορεία του.

Ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» έκανε πάρτι στο φιλικό της Κυριακής, μερικές μέρες μετά την κατάκτηση του δευτέρου τροπαίου της καριέρας του με τη φανέλα με το εθνόσημο, εξασφαλίζοντας το πρώτο Finalissima στην αναβίωση του τελικού έπειτα από 29 χρόνια.

Το βράδυ της Κυριακής με τα πέντε τέρματα που πέτυχε στη φιλική αναμέτρηση όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής και κάνοντας τον αθλητικό κόσμο ν’ ασχολείται μαζί του γι’ ακόμα μια φορά, έφτασε στα 769 γκολ καριέρας.

Μαζί και με τις 331 ασίστ σε 974 παιχνίδια σε όλη τη διαδρομή του μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχει πλέον συμμετοχή σε 1.100 γκολ. Και αυτός ο αριθμός, πέρα από αδιανόητος, είναι και μοναδικός στα χρονικά του ποδοσφαίρου!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X