Τεταμένες οι σχέσεις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Πέρεθ: «Προβοκάτσια τα 40 άτομα της Τσέλσι που φώναζαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολλές στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια της εκατονταετίας ιστορίας και των δύο. Αυτή την περίοδο θα λέγαμε πως οι σύλλογοι της πρωτεύουσας της Ισπανίας δεν διανύουν και την καλύτερη στιγμή τους.

Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύ λεπτή, όπως αναφέρει ο Antón Meana στο «Carrusel Deportivo» του Cadena SER. Εδώ και χρόνια, υπάρχει ένα «σύμφωνο μη επίθεσης» μεταξύ των δύο συλλόγων, σύμφωνα με το οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν υπογράφει παίκτες από την ομάδα νέων του αντιπάλου.

Ωστόσο, αυτή η συμφωνία είναι στον αέρα, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι οι ερυθρόλευκοι της Μαδρίτης έχουν «χτυπήσει» την πόρτα πολλών παικτών από τις ομάδες νέων των «μερένγκες», μη σεβόμενοι την συνθήκη.

Αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς ενόχλησε πολύ τη Ρεάλ καθώς έρχεται να προστεθεί στο γεγονός ότι η αντίπαλός της δεν έκανε το περίφημο «pasillo» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν την συνεχάρη δημόσια.

Η Ρεάλ έχει προγραμματίσει λοιπόν μια κλήση με την Ατλέτικο της Μαδρίτης αυτή την εβδομάδα για να αναλύσει την κατάσταση και να μάθει πώς είναι η σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων και να δει εάν είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί το «σύμφωνο μη επίθεσης».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X