Ζιντσένκο: «Θα είναι πιο σημαντική η νίκη κόντρα στη ρωσική εισβολή»

Ζιντσένκο: «Θα είναι πιο σημαντική η νίκη κόντρα στη ρωσική εισβολή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουκρανία δεν κατάφερε να νικήσει την Ουαλία και να προκριθεί στο Μουντιάλ, αλλά ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο ελπίζει σε μια πιο σημαντική νίκη, αυτή των συμπατριωτών του που πολεμούν μετά την ρωσική εισβολή.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος μετά την ήττα των Ουκρανών στο Κάρντιφ, αλλά στις δηλώσεις του τόνισε ότι την πατρίδα του προέχει η νίκη στην πραγματική μάχη απέναντι στη Ρωσία.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όλοι είδαν πως δώσαμε τα πάντα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε και το ότι ο τερματοφύλακας της Ουαλίας αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα λέει πολλά. Πιστεύω πως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Οι πιο σημαντικές νίκες για μας όμως είναι μπροστά. Και η πιο σημαντική από όλες θα είναι μια νίκη επί του κακού και της ρωσικής εισβολής. Ελπίζω όλος ο ουκρανικός λαός να είναι περήφανος για την προσπάθειά μας» ήταν τα λόγια του Ζιντσένκο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X