Ο Μπακασέτας «καθάρισε» ξανά για την Ελλάδα, 0-1 στο Κόσοβο!

Ο Μπακασέτας «καθάρισε» ξανά για την Ελλάδα, 0-1 στο Κόσοβο!
Photo Credits: INTIME

Νίκησε και στο Κόσοβο η Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Nations League καθώς κέρδισε και το Κόσοβο εκτός έδρας με 1-0.

Το γκολ για την Ελλάδα πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με φοβερό σουτ μετά από ασίστ του Πέτρου Μάνταλου.


Όπως συνέβη στη Βόρεια Ιρλανδία, έτσι και στην Πρίστινα οι διεθνείς άρχισαν να πατούν καλά στο γήπεδο μετά τα πρώτα δέκα λεπτά. Οι σέντρες που επιχειρούσαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν έφερναν αποτέλεσμα, ο Γιακουμάκης ήταν εξουδετερωμένος και τελικά το γκολ ήρθε όταν η Ελλάδα αποφάσισε να επιτεθεί διαφορετικά. Ο Μάνταλος πέρασε αριστερά στον Τσιμίκα, αυτός του έδωσε και πάλι. Ο Ραχμάνι έριξε κλωτσιά στον χαφ της Εθνικής, ο οποίος ωστόσο πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα και να τη δώσει στον Μπακασέτα. Το σουτ του αρχηγού από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ήταν άπιαστο και έγινε το 0-1 στο 36′. Γκολ στο Μπέλφαστ, γκολ και στην Πρίστινα για τον ποδοσφαιριστή της πρωταθλήτριας Τουρκίας Τραμπζονσπόρ.



Ο Πογιέτ ξεκίνησε την Εθνική με την ίδια διάταξη και τους ίδιους παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι οι Κοσοβάροι ήταν πίσω στο σκορ, οι ευκαιρίες που έγιναν έφεραν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοντά στο 0-2. Αρχικά στο 49′ ο Γιακουμάκης βρήκε… αέρα μετά τη σέντρα του Λημνιού, στο 53′ η σέντρα του Μασούρα βρήκε το οριζόντιο και η πρώτη απάντη των γηπεδούχων ήταν το σουτ του Ρασίτσα που κόντραρε στον Χατζηδιάκο και έδιωξε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος.

Ο Μπάλντοκ, ο οποίος πήρε περισσότερες μπάλες στα πόδια του στο δεύτερο μισό, έφτασε μια… ανάσα από το 0-2 στο 63′. Από πάσα του Λημνιού βρέθηκε απέναντι από τον Μούριτς, αλλά αντί να «σπάσει» σε Παυλίδη ή Μασούρα, έκανε αδύναμο πλασέ πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ και χάθηκε η μοναδική ευκαιρία. Ο «δαιμόνιος» Ζεγκρόβα αστόχησε στο 64′, ώσπου στο 72′ η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Λημνιός, ο οποίος έκανε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, απέσπασε και δεύτερη κίτρινη από τον Αλίτι.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X