Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο και… έρχεται ΑΕΚ!

Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο και… έρχεται ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Αποσύρθηκε ο Μπρούνο Άλβες και ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο και πλέον ετοιμάζεται για την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και προανήγγειλε σύντομα εξελίξεις, αναφερόμενος προφανώς στην επικείμενη ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ σε διοικητικό πόστο.

Η ανάρτηση του Μπρούνο Άλβες

«Σήμερα ανακοινώνω ότι σταματάω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλους τους συλλόγους, τα στελέχη, τους προπονητές και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους για την υποστήριξη σε όλες τις στιγμές. Το ταξίδι τελειώνει, όμως άλλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Alves Regufe Eduardo (@brunoralves2oficiall)

Ο Μπρούνο Άλβες κρεμάει τα παπούτσια του μετά από 20 και πλέον χρόνια στα γήπεδα και 96 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Εκτός από την ΑΕΚ τη σεζόν 2004-2005, αγωνίστηκε σε Πόρτο, Φαρένσε, Γκιμαράες, Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι, Ρέιντζερς, Πάρμα, Φαμαλικάο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Κατέκτησε το Euro του 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας, τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας με την Πόρτο, δύο Κύπελλα Πορτογαλίας, αλλά και δύο πορτογαλικά Σούπερ Καπ, δύο πρωταθλήματα Ρωσίας με τη Ζενίτ και ένα Κύπελλο Ρωσίας, ένα τουρκικό πρωτάθλημα με τη Φενέρ και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X