Στο Μουντιάλ η Ουαλία - Κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία (VIDEO)

Μπέιλ
Photo Credits: INTIME

Η Ουαλία θα δώσει το παρόν στο Μουντιάλ του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκλεισε εισιτήρια για Κατάρ η Ουαλία. Πετυχαίνοντας ένα τυχερό γκολ από φάουλ του Μπέιλ και αυτογκόλ του Γιαρμολένκο έκαμψε την αντίσταση της Ουκρανίας, η οποία δεν υστέρησε και πάει Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1958.

Το πρώτο ημίωρο άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν και την μπάλα στα πόδια τους και καλύτερες φάσεις, με την παρέα του Μπέιλ να μην απειλεί σε αυτό το διάστημα.

Αντί να γίνει το 0-1, που θα ήταν και το δίκαιο, έγινε το 1-0. Η Ουκρανία δεν είχε κυνικότητα και τύχη, η οποία ήταν με το μέρος της Ουαλίας. Ο Μπέιλ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Γιαρμολένκο έκακε άτσαλη κεφαλιά προς τα πίσω και νίκησε τον συμπαίκτη του, Μπούστσαν.


Μέχρι την ανάπαυλα, το οποίο έγινε ήταν μια αμφισβητούμενη φάση, με την ομάδα του Πετράκοφ να διαμαρτύρεται για πέναλτι λίγο πριν τις καθυστερήσεις. Αυτό το τέρμα, η αλήθεια είναι, ότι της έκοψε τα φτερά και χρειάστηκε χρόνο για να συνέλθει.

Η Ουαλία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και άγγιξε το 2-0. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μουρ έφυγε σφαίρα από τα αριστερά και… σέρβιρε για τον Ράμσεϊ, ο οποίος σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με άστοχο σουτ από το ύψος του πέναλτι. Δεν άργησε να αφυπνιστεί η Ουκρανία, η οποία έφτασε μια ανάσα από το 1-1 στο 55’. Ο Μικολένκο έκανε σέντρα, ο Τσιγκάνκοφ δεν νίκησε τον Χένσι, ο οποίος αντέδρασε εξαιρετικά με τα πόδια, ενώ στη συνέχεια αστόχησε ο Γιάρεμτσουκ από κοντά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X